Faciliteiten Beatrix Theater

Gratis draadloos internet
Jaarbeurs Utrecht biedt u gratis het gebruik van draadloos internet aan. Op het gehele complex vindt u namelijk draadloos internet van KPN HotSpots.

Hoe werkt het?
1. Controleer of uw laptop of PDA een wifi netwerkkaart heeft
2. Selecteer KPN als draadloos netwerk

Wifi is voor iedereen vrij toegankelijk. Wij kunnen géén garantie bieden op de kwaliteit van de verbinding.

Kolfruimte
Jaarbeurs Utrecht biedt ruimte in alle rust te kolven. U kunt zich hiervoor melden bij de receptie op de begane grond.

Lunch
In de lunchpauze kunt u gebruik maken van een uitgebreid buffet.
Indien u specifieke dieetwensen heeft kunt u deze kenbaar maken via evenementen@parkinsonnet.nl. De Jaarbeurs zal zoveel als mogelijk tegemoet komen aan uw dieetwensen. Indien u speciale dieetwensen niet van tevoren heeft doorgegeven, kan het zijn dat u langer moet wachten hierop.
10% van de broodjes wordt zonder boter geserveerd. Deze zijn op verzoek bij de cateringmedewerkers te verkrijgen. Tevens worden er bordjes neergezet voor de vegetarische gerechten.

Bewaakte garderobe
Tijdens het congres kunt u gebruik maken van de bewaakte garderobe. Deze bevindt zich in de centrale hal van het Beatrixgebouw, naast de receptie. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of diefstal.
Minder validen
In en rond Jaarbeurs Utrecht zijn uiteraard voorzieningen aanwezig voor minder validen. Er zijn meerdere aangepaste liften en toiletten.

Op het parkeerterrein zijn verschillende parkeerplaatsen gereserveerd voor minder validen met een speciale parkeerkaart. Bekijk waar deze parkeerplaatsen zich bevinden en hoe u er komt.

Op het complex is eveneens een aantal rolstoelen beschikbaar. U vindt deze rolstoelen bij Entree Oost, in het Beatrixgebouw (2 stuks). Klik hier voor meer informatie.

Overnachten
Overnachten in de buurt van de jaarbeurs is o.a. mogelijk in het nabijgelegen NH Hotel.

Gevonden voorwerpen
Met vragen over voorwerpen die u bent vergeten of verloren tijdens het congres kunt u terecht op telefoonnummer 030 295 5575. 
 

Direct naar

Volg ParkinsonNet