FAQ

Lees hier de veelgestelde vragen over het ParkinsonNet congres 2013. Staat u vraag en antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op via evenementen@parkinsonnet.nl

Wanneer krijg ik mijn toegangsbadge?
De toegangsbadges zijn inmiddels verstuurd naar de deelnemers van het ParkinsonNet congres 2013. Hiervoor is het bij ons bekende organisatieadres gebruikt. Heeft u nog geen badge ontvangen? Neemt u dan contact met ons op via evenementen@parkinsonnet.nl

Kan ik me nog inschrijven voor het ParkinsonNet congres 2013?
Nee helaas. Alle plekken voor het ParkinsonNet congres 2013 zijn vergeven. Volgend jaar op 21 november 2014 vindt het 10e ParkinsonNet congres plaats. Houd hiervoor de website en onze nieuwsbrief goed in de gaten.

Ik heb me voor 3 parallelsessies aaangemeld, maar ik ben maar voor 2 parallelsessies ingeschreven. Hoe kan dat?
Parallelsessies worden in de ochtend en in de middag aangeboden. Er zijn dus 2 momenten waarop parallelsessies gevolgd kunnen worden. Omdat er een beperkt aantal plekken beschikbaar is per sessie, kunnen we niet iedereen op de 2 favoriete sessies indelen. Daarom heeft iedereen 3 voorkeuren op kunnen geven voor parallelsessies, zodat we zoveel mogelijk aan iedereens wensen tegemoet kunnen komen. Mocht u niet geplaatst kunnen worden op voorkeur 1 en 2, dan hebben we zoveel mogelijk geprobeerd om u te plaatsen bij uw 3e voorkeur.

Op de brief bij de toegangsbadge staat dat ik in het programmaboekje de titel en beschrijving van mijn parallelsessie kan lezen, maar ik heb geen programmaboekje ontvangen. Hoe kan dat?
Op uw toegangsbadge vindt u het nummer, de tijd en de zaal van de parallelsessies waarvoor u bent ingedeeld. In het programmaboekje vindt u de titel en beschrijving dan deze sessie. Het programmaboekje ontvangt u op de dag van het congres bij binnenkomst. Natuurlijk kunt u deze informatie ook alvast nalezen op onze website.

Ik ben ingedeeld bij een parallelsessie die ik niet als voorkeur had aangegeven, hoe kan dit?
We hebben zoveel mogelijk geprobeerd iedereen op 2 van zijn of haar voorkeuren in te delen. In de meeste gevallen is dit ook gelukt.
Had u parallelsessie 8 als voorkeur? Dan is de kans groot dat u op parallelsessie 14 bent ingedeeld. Dit is wel de juiste sessie (Euthanasie bij de ziekte van Parkinson en de rol van de wilsverklaring), maar de sessienummers zijn omgewisseld. Andersom geldt precies hetzelfde. Bent u op parallelsessie 8 ingedeeld, terwijl u 14 als voorkeur aan hebt gegeven, dan bent u wel op uw voorkeur ingedeeld. Parallelsessie 8 is "de ziekte van Parkinson en mindfulness"

Ik sta op de wachtlijst voor het ParkinsonNet congres. Wanneer hoor ik of ik nog kan deelnemen?
Er zijn helaas geen plekken meer vrij voor het ParkinsonNet congres. Eventuele vrijgekomen plekken zijn reeds ingevuld. Helaas kunnen we zorgverleners op de wachtlijst niet meer plaatsen. Houd onze website en nieuwsbrief goed in de gaten voor de inschrijving voor het ParkinsonNet congres van 2014.

Ik kon dit jaar niet deelnemen/ik was te laat om me in te schrijven. Één van de gestelde voorwaarden door ParkinsonNet is het één keer in de twee jaar deelnemen aan het ParkinsonNet congres. Hoe weet ik zeker dat ik volgend jaar wel een plek heb?
Houd onze website en de nieuwsbrief heel goed in de gaten voor de start van de inschrijving voor het volgende congres. ParkinsonNet zorgverleners ontvangen hier ook altijd een e-mail over. Zorg dus dat uw goede e-mailadres bij ons bekend is.

 

Direct naar

Volg ParkinsonNet