Exposantenlijst

Standhouders ParkinsonNet congres 2013

1. ParkinsonNet
2. ParkinsonNext
3. Sensamove
4. Enraf-Nonius B.V.
5. Ipsen Farmaceutica B.V.
6. Disporta
7. Re-Actief self care solutions
8. Parkinson Vereniging
9. WA trading
10. Teva
11. Villerius Medical
12. NEWAS
13. Het Parkinson Oefenboek

Re-Actief self care solutions
Flexobed is de ontdekking op het gebied van zorghulpmiddelen. Gemakkelijk en eenvoudig in en uit bed door 1 druk op de knop van zitten, draaien naar liggen. Neemt u gerust een kijkje op onze website en ontdek hoe Flexobed u, uw familie of uw cliënten een stukje vrijheid terug geeft.
www.flexobed.com

 

  Sensamove 

Sensamove
"Sensamove ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve, interactieve bewegingsproducten voor fysiotherapie, revalidatie en preventie. De producten richten zich op neuromusculaire controle, statische en dynamische balans, coördinatie, en proprioceptie.  De productrange bestaat uit een interactieve oefentol voor staande oefeningen voor enkel, knie en core, een interactief zitkussen voor zittende oefeningen voor lage rug en bekken, en een interactieve cervicaal trainer voor  de nek. Met uitdagende exergaming software bij bewegingsoefeningen wil Sensamove  de cliënt stimuleren.
Met functionele  oefen-, meet- , en analysesoftware wil Sensamove  de professional  een modern interactief hulpmiddel bieden, waarmee effecten van oefenen en therapie meetbaar kunnen worden gemaakt en te volgen in de tijd."
www.sensamove.com


Ipsen

Ipsen Farmaceutica:
"Innovatie voor patiëntenzorg. Ipsen's 'raison d'être' is de gezondheid van de patiënt en de kwaliteit van leven aanzienlijk te verbeteren, door middel van effectieve therapeutische oplossingen voor onvervulde medische behoeften."
www.ipsen.nl

NEWAS test 2

Newas bv
Newas bv uit Buren presenteert de PRO PA therapiestoel, gebaseerd op de werking van laag-frequente, pulserende geluidsgolven. De akoestische trillingen leiden tot resonanties in het lichaam. Met de speciale behandelprogramma's worden goede resultaten bereikt bij de gevolgen van Parkinson. Bij een groot aantal zorginstellingen wordt deze vorm van behandelen door fysiotherapeuten, met goede resultaten toegepast bij de behandeling van Parkinson en andere chronische aandoeningen.
www.newas.nl

Disporta

Disporta
De visie van Disporta is eigenlijk eenvoudig: "alles onder een dak". Wij streven ernaar om u een compleet pakket te kunnen presenteren op het gebied van braces en hulpmiddelen.
Het assortiment bevat een diversiteit aan producten per indicatie overzichtelijk en logisch gepresenteerd. Wij hebben er duidelijk naar gestreefd om voor elk budget toegankelijk te zijn. Disporta ontwikkelt niet zelf de producten maar oriënteert zich breed op de markt van aanbieders. Vervolgens vindt er overleg plaats met de gebruikers. Uiteindelijk bepaalt u welke producten worden toegevoegd aan het assortiment.

"Disporta kan uw praktijk voorzien van een "gratis webshop" waarmee u de patiënt nog beter kan bedienen. Vraag op de stand van Disporta voor meer informatie".
www.disporta.nl

Enraf-Nonius B.V.
Enraf-Nonius is sinds 1925 gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten en diensten op het gebied van fysiotherapie en revalidatie. Of het nu gaat om behandelbanken, geavanceerde fysiotechnische apparatuur, producten voor actieve en functionele revalidatie of medische fitness, Enraf-Nonius heeft alles wat de moderne bewegingsspecialist zich wenst.
www.enraf-nonius.nl

WA_trading _CMYK 

Wa-trading
"Uw leverancier voor hulpmiddelen"

U kunt bij ons terecht voor een grote keur aan producten en hulpmiddelen. Wij verzorgen uitgebreide proefplaatsingen bij u aan huis, praktijk of bedrijf, gecombineerd met professioneel advies en desgewenst in samenwerking met een therapeut. Dit altijd geheel vrijblijvend en kosteloos. Of het nu gaat om een goede ergonomische bureaustoel, bloedprikstoel, scootmobiel of een (Parkinson)rollator, u bent bij WA-Trading aan het goede adres!
www.wa-trading.com

WA-Trading staat voor:
• Persoonlijke & klantgerichte aanpak
• Advies over vergoeding en verzekering
• Compleet assortiment hulpmiddelen
• Breed netwerk van specialisten & leveranciers"

Direct naar

Volg ParkinsonNet