FAQ

Lees hier de veelgestelde vragen over het ParkinsonNet congres 2019.

Hoe is de inhoud van het congres tot stand gekomen?

Alle ideeën die via de evaluatie van het congres 2018, via de oproep via Facebook, de nieuwsbrief en via de mail bij ons zijn binnengekomen zijn verzameld. Voor het congres is een programmacommissie samengesteld, zij hebben gezamenlijk alle ideeën beoordeeld. Daarna is er een programma samengesteld, afgestemd op de wensen. Bekijk hier het programma.

Mag ik ook een vervanger sturen voor het congres?

U mag een vervanger sturen mits wordt voldaan aan de voorwaarden. Lees hiervoor de algemene scholingsvoorwaarden.

Wat is de reden dat dit jaar gekozen is voor één congres in plaats van drie congressen?

Eén groot congres biedt de mogelijkheid tot het uitnodigen van meer inspirerende sprekers die bezoekers plenair en tijdens diverse aansprekende parallelsessies meenemen in de wereld van wetenschap, theorie, praktijk en het leven met parkinson. Eén congres zorgt ervoor dat iedere ParkinsonNet zorgverlener de mogelijkheid krijgt landelijke collega's te ontmoeten. Waarbij de diëtist uit Assen wellicht nieuwe inzichten vergaart of leert van de logopedist uit Weert.
Het doel van het congres blijft hetzelfde; vol inspiratie, praktische kennis en kunde, maar ook met nieuwe contacten en mogelijkheden naar huis gaan.

Het lukt me niet om me in te schrijven door in te loggen met mijn MijnParkinsonNet account.

Voordat u zich kan aanmeldingen voor het congres en andere scholingen dient u uw MijnParkinsonNet account te activeren. Heeft u dit nog niet gedaan? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Staat u vraag en antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op via scholingen@parkinsonnet.nl.

Direct naar

Volg ParkinsonNet