In 2019 één landelijk ParkinsonNet congres

  • Home
  • Nieuws
  • In 2019 één landelijk ParkinsonNet congres

In 2019 één landelijk ParkinsonNet congres

Volgend jaar wordt een bijzonder congresjaar voor ParkinsonNet. Dan organiseren we op 13 december weer één groot landelijk congres.

Eén groot congres biedt de mogelijkheid tot het uitnodigen van meer nationale en internationale sprekers die bezoekers plenair en tijdens diverse inspirerende workshops meenemen in de wereld van wetenschap, theorie, praktijk en het leven met parkinson. Eén congres zorgt ervoor dat iedere ParkinsonNet zorgverlener de mogelijkheid krijgt landelijke collega's te ontmoeten.  Waarbij de diëtist uit Assen wellicht nieuwe inzichten vergaart of leert van de logopedist uit Weert.

Het doel van het congres blijft hetzelfde; vol inspiratie, praktische kennis en kunde, maar ook met nieuwe contacten en mogelijkheden naar huis gaan.

Met meer dan 3.000 aangesloten zorgverleners, zijn er ook meer dan 3.000 meningen en wensen. Uit de jaarlijkse evaluatie van het congres blijkt dat er zowel behoefte is aan regionale congressen als aan een groter, landelijk congres. Omdat volgend jaar een jubileumjaar is voor ParkinsonNet, is dat een mooi moment om vanaf dan eens in de vijf jaar weer één groot landelijk congres te organiseren. Uiteraard krijgen alle regionale netwerken tijdens deze dag een 'eigen' plek zodat ook collega's dichtbij eenvoudig te vinden zijn.

Houd op 13 december 2019 dus vast een plekje vrij in uw agenda. Graag tot dan in het NBC in Nieuwegein!

Direct naar

Volg ParkinsonNet