Sponsoren en standhouders

Innovatie, deskundigheid en kwaliteit staan bij ParkinsonNet hoog in het vaandel. Dat bereiken we door zowel mensen met parkinson als zorgverleners te betrekken bij alles wat we doen. De inhoud en het programma van onze congressen sluiten daarmee aan op de wens van onze én uw doelgroep.

Plenair_Zwolle

Dit jaar ligt onze focus op samenwerking rondom de patiënt en het netwerken. Het organiseren van drie regionale ParkinsonNet congressen draagt hier enorm aan bij. Het versterkt het contact tussen de plaatselijke regio's, de zorgverleners onderling en maakt de drempel om elkaar op te zoeken kleiner. Kennis- en informatieoverdracht blijft ook dit jaar weer een belangrijk speerpunt. Zorgverleners en patiënten zijn hongerig naar nieuwe landelijke en regionale informatie en verwachten dit actief te halen op de ParkinsonNet congressen. Want waar anders vind je zoveel parkinson kennis, kunde en kwaliteit bij elkaar op één plek?

In nauwe samenwerking met de regio's stellen we een prachtig programma op, met tal van interactieve workshops over uiteenlopende parkinson gerelateerde thema's. Tevens brengen we de deelnemers tijdens het plenaire programma op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen binnen de parkinsonzorg. Vol inspiratie gaan de aanwezige zorgverleners weer naar huis.

Het programma biedt ook dit jaar weer voor ieder wat wils. Maar ook voor u is het dé manier om in contact te komen met uw doelgroep. Daarom bieden we u graag alle interessante profileringmogelijkheden voor het ParkinsonNet congres 2018 aan!  

Bekijk hier de sponsorbrochure

Bekijk hier de standhoudersbrochure

Wij kunnen niet wachten om er samen met u weer een groot succes van te maken en hopen op uw komst tijdens (een van de) ParkinsonNet congressen!

Volg ParkinsonNet