Opzeggen deelname ParkinsonNet

Uw deelname aan ParkinsonNet beëindigen

Het beëindigen van uw deelname aan ParkinsonNet kan eenvoudig per brief of per e-mail naar onderstaand adres. In de schriftelijke opzegging dient u uw volledige naam, organisatie en reden van opzegging te vermelden. De deelnamebijdrage in het jaar van opzegging dient u wel te voldoen.

Opzeggingen voor het volgende kalenderjaar dienen vóór 15 december van het huidige kalenderjaar binnen te zijn.
Een opzegging die niet tijdig heeft plaatsgevonden, doet de deelname (mits aan de herregistratievoorwaarden en de deelnamebijdrage voldaan*) aan ParkinsonNet doorlopen tot het einde van het volgende kalenderjaar. Binnen 30 dagen na beëindiging worden uw gegevens van de Parkinson Zorgzoeker verwijderd. Beëindiging van uw deelname aan ParkinsonNet is altijd definitief en daarmee nooit tijdelijk.

Indien u in de toekomst weer wilt aansluiten bij ParkinsonNet, dan dient u zich via de reguliere weg aan te melden en onder andere een van onze scholingen te volgen waarmee u uw kennis over de ziekte van Parkinson opfrist. Meer informatie hierover vindt u op de pagina herintreden.

Deelname beëindigen per post:

ParkinsonNet
Radboudumc
Afdeling Neurologie HP 913
Postbus 9101
6500 HB Nijmegen

Deelname beëindigen per e-mail:

informatie@parkinsonnet.nl

U ontvangt binnen twee weken een bevestiging van uw beëindiging via de e-mail.

* mocht u niet aan de herregistratievoorwaarden en/of aan de deelname bijdrage hebben voldaan dan wordt uw profiel (tijdelijk) geblokkeerd en bent u niet meer zichtbaar op de zorgzoeker. We nemen hierover met u contact op.

Zorgzoeker