Afbeelding voor Medisch specialisten

Medisch specialisten

Alle aangesloten ParkinsonNetzorgverleners zijn gedreven om mensen met parkinson de best mogelijke zorg te bieden, ze te zien als partner en te werken volgens de richtlijn ‘Multidisciplinaire behandeling in de ziekte van Parkinson’.

Bent u neuroloog, physician assistant, specialist ouderengeneeskunde, geriater, psychiater of revalidatiearts? En bent u er klaar voor om die stap extra te zetten voor mensen die leven met parkinson? Dan heten we u graag van harte welkom bij ParkinsonNet.

Aanmelden als deelnemer

Voor verschillende typen zorgverlener gelden verschillende regels voor het deelnemen aan ParkinsonNet. Sommige disciplines volgen bijvoorbeeld de ParkinsonNetbasisscholing, deze organiseren we eens per jaar. Bekijk hieronder wanneer u zich officieel ParkinsonNetzorgverlener mag noemen.

Bent u specialist ouderengeneeskunde of physician assistant? Dan geldt:

Bent u geriater, psychiater of revalidatiearts? Dan geldt:

Bent u neuroloog? Dan geldt:

Deelnemer blijven (deelnamevoorwaarden)

Om deelnemer te blijven dient u aan de volgende voorwaarde te voldoen:

  • U houdt uw MijnParkinsonNet-profiel up-to-date door het bijhouden van alle verplichte velden, een profieltekst en uw behandellocatie(s)
Deelname opzeggen

Wilt u geen ParkinsonNetzorgverlener meer zijn? U beëindigt uw deelname aan ParkinsonNet door een e-mail te sturen naar informatie@parkinsonnet.nl. In deze e-mail vermeldt u het volgende:

  • Uw volledige naam
  • De organisatie(s) waar u werkt
  • De reden voor het opzeggen
  • De beëindigingsdatum van uw deelname
Opnieuw deelnemen

Heeft u een eerdere deelname aan ParkinsonNet beëindigd, maar wilt u graag opnieuw deelnemen? Dat kan! Bij herintreden gelden de volgende regels:

  • Leg uit waarom u weer wilt deelnemen via dit formulier.
  • Wij beoordelen uw verzoek. We houden hierbij rekening met de tijd dat u deelnemer bent geweest, reden van stoppen en de tijd sinds beëindiging.
  • Verzoeken tot opnieuw deelnemen behandelen we eenmaal per maand.

Uw verzoek kan worden afgekeurd, onder voorbehoud goed gekeurd worden of definitief goed gekeurd worden. Over de beoordeling van uw verzoek nemen we per e-mail contact met u op.