Afbeelding voor Deelnemer blijven (deelnamevoorwaarden)

Deelnemer blijven (deelnamevoorwaarden)

Om deelnemer te blijven dient u aan de volgende voorwaarde te voldoen:

  • U houdt uw MijnParkinsonNet-profiel up-to-date door het bijhouden van alle verplichte velden, een profieltekst en uw behandellocatie(s)

Veelgestelde vragen

Hoe schrijf ik een goede profieltekst?
Login op MijnParkinsonNet, klik op de ‘Gegevens aanpassen’ tegel en scroll naar het gedeelte ‘Parkinson Zorgzoeker’.

Hier ziet u een tekstveld waar u uw profieltekst invult.

Een goede profieltekst is een pakkende, persoonlijke tekst die u als zorgverlener omschrijft, eventueel aangevuld met relevante specialisaties en waar u werkt.
Kan ik mijn deelname behouden wanneer ik wijzig van behandellocatie, werkgever en/of regio?
Deelname is persoonsgebonden, bij een verandering van werkgever of locatie blijft u indien u dit wilt, nog steeds deelnemer van ParkinsonNet. Registreer zo snel mogelijk de wijziging in uw MijnParkinsonNet profiel zodat u op de juiste plek vindbaar bent op de ParkinzonZorgzoeker. Inloggen in uw MijnParkinsonNetprofiel doet u hier. Eenmaal ingelogd past u onder “Behandellocatie(s)” eenvoudig uw gegevens aan. Binnen 24 uur zijn de wijzigingen zichtbaar. Indien u bij een wijziging van uw werklocatie(s) ook van regionaal netwerk verandert, registreren wij u in de juiste regio en geven wij u voor de nieuwe groep toegang op ParkinsonConnect. Ook ontvangt u van ons de gegevens van de desbetreffende regiocoördinator(en) om gemakkelijk contact te maken met uw nieuwe regionale netwerk.
Hoe gaan jullie om met langdurige afwezigheid /zwangerschapsverlof?
Bent u langdurig afwezig of met zwangerschapsverlof en kunt u daardoor niet aan alle deelnamevoorwaarden voldoen dan vernemen wij dit graag. Bij de herregistratie wordt rekening gehouden met periode dat u niet werkzaam bent geweest indien wij hiervan tijdig op de hoogte zijn gesteld via informatie@parkinsonnet.nl. Samen met u kijken we naar een passende oplossing.