Afbeelding voor Paramedici

Paramedici

Alle aangesloten ParkinsonNetzorgverleners zijn gedreven om mensen met parkinson de best mogelijke zorg te bieden. Ze zien hen als partner en werken volgens de richtlijn ‘Multidisciplinaire behandeling in de ziekte van Parkinson’.

Bent u fysiotherapeut, oefentherapeut, logopedist, ergotherapeut of diëtist? En bent u klaar om die stap extra te zetten voor mensen die leven met parkinson? Dan heten we u, na het volgen van de basisscholing, graag van harte welkom als deelnemer. Er zijn een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen om deelnemer te worden én te blijven.

Wij geloven dat de beste zorg ontstaat door specialisatie, het heel goed zijn in één ding in plaats van een beetje goed zijn in alles. Omdat ParkinsonNet inmiddels een landelijke dekking van gespecialiseerde paramedici heeft, hanteren we voor deze groep een selectiebeleid. Op basis van kenmerken uit het ParkinsonNetzorgverlener profiel maken wij een zo goed mogelijke selectie van alle paramedici die zich aanmelden.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener?
De kosten voor de basisscholing tot ParkinsonNet-zorgverlener 2024 bedragen voor paramedici €1.495,- inclusief btw en ticket voor het congres 2025. De scholingsdata voor 2024 vindt u op deze pagina. Kijk voor de kosten van de basisscholing voor overige disciplines in de webshop.    
Wanneer start de selectieprocedure 2024?
De selectieprocedure voor de basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener 2024 start donderdag 1 februari. Het aanmeldformulier en aanvullende informatie vindt u hier op onze website.
Tot welk moment kan ik me aanmelden voor de selectieprocedure 2024?
De inschrijving voor de selectieprocedure 2024 is donderdag 14 maart om 17:00 uur gesloten.  
Wat is een uitsteljaar?
Wanneer u niet voldaan heeft aan de herregistratievoorwaarden, krijgt u de mogelijkheid om een uitsteljaar aan te vragen via informatie die u van ons ontvangt. Dit betekent dat u alsnog de mogelijkheid krijgt om aan alle deelnamevoorwaarden te voldoen voor het betreffende kalenderjaar en daarmee uw deelname behoudt.

Heeft u meer vragen? Bekijk hier onze FAQ pagina.