Afbeelding voor Paramedici

Paramedici

Alle aangesloten ParkinsonNetzorgverleners zijn gedreven om mensen met parkinson de best mogelijke zorg te bieden. Ze zien hen als partner en werken volgens de richtlijn ‘Multidisciplinaire behandeling in de ziekte van Parkinson’.

Bent u fysiotherapeut, oefentherapeut, logopedist, ergotherapeut of diëtist? En bent u klaar om die stap extra te zetten voor mensen die leven met parkinson? Dan heten we u, na het volgen van de basisscholing, graag van harte welkom als deelnemer. Er zijn een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen om deelnemer te worden én te blijven.

Wij geloven dat de beste zorg ontstaat door specialisatie, het heel goed zijn in één ding in plaats van een beetje goed zijn in alles. Omdat ParkinsonNet inmiddels een landelijke dekking van gespecialiseerde paramedici heeft, hanteren we voor deze groep een selectiebeleid. Op basis van kenmerken uit het ParkinsonNetzorgverlener profiel maken wij een zo goed mogelijke selectie van alle paramedici die zich aanmelden.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener?
De kosten voor de basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener voor paramedici bedragen €1.495,- inclusief btw en ticket voor het congres 2024. Kijk voor de kosten van de basisscholing voor overige disciplines op de webshop.
Wanneer start de selectieprocedure 2023?
De selectieprocedure voor de basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener 2023 start donderdag 16 februari 2023.
Tot welk moment kan ik me aanmelden voor de selectieprocedure 2023?
De inschrijving voor de selectieprocedure 2023 is vrijdag 31 maart om 17:00 uur gesloten.  
Wat is een uitsteljaar?
U krijgt tijdens het uitsteljaar de mogelijkheid om alsnog te voldoen aan de voorwaarden waaraan u eerder niet voldeed. Houd er rekening mee dat u tijdens het uitsteljaar ook aan de voorwaarden voor dat jaar moet voldoen.

Heeft u meer vragen? Bekijk hier onze FAQ pagina.