Afbeelding voor Andere insteek ParkinsonConnect

Andere insteek ParkinsonConnect

De afgelopen maanden boog ParkinsonNet zich samen met de Parkinson Vereniging en bij ParkinsonNet aangesloten zorgverleners, met wie we nauw samenwerken, over de mogelijkheden en vooral ook de toekomst van ParkinsonConnect. Het verouderde systeem waar ParkinsonConnect nu op draait, de wens van ParkinsonNetzorgverleners om het platform met name als samenwerkingstool te gebruiken en de wens van de Parkinson Vereniging om mensen met parkinson en naasten nog meer te verbinden maakt dat we een andere weg inslaan met ParkinsonConnect.

ParkinsonConnect alleen voor ParkinsonNetzorgverleners

ParkinsonConnect is vanaf 1 oktober 2020 enkel nog te gebruiken als online samenwerkingstool en ontmoetingsplek voor zorgverleners die aangesloten zijn bij ParkinsonNet. Het is voor hen dé plek om inhoudelijk over zorgverlening te praten en samen te werken. Op die manier ondersteunen we zorgverleners online nog specifieker om kennis te vergaren en te delen met elkaar.

Niet getreurd

Samen met de Parkinson Vereniging komen we met een mooie oplossing. Omdat we weten hoe waardevol het onderlinge contact en delen van ervaringen is. De afgelopen maanden werkten ook zij hard aan het uitbreiden van hun nieuwe website en ontmoetingsplatform/online community. Mét onder andere de mogelijkheid om openbaar blogs te delen, maar elkaar als leden ook binnen een afgeschermde omgeving te ontmoeten om ervaringen uit te wisselen.

Nieuwe kansen

Voor iedereen de mogelijkheid en een mooie kans om nog beter met elkaar in contact te komen en ervaringen met een nieuw publiek binnen de parkinsonwereld te delen, denken wij. De Parkinson Vereniging nodigt u van harte uit om bij hen verder te gaan met het delen van mooie en persoonlijke verhalen. Of u nu al lid bent, lid wil worden of het niet bent.