Volg ParkinsonNet

Aansluiting diëtisten

foto_dietetiek_groot

Landelijke aansluiting diëtisten

06 juli 2010 - De voorbereidingen voor de start van de landelijke aansluiting van diëtisten bij ParkinsonNet zijn in volle gang. Wilt u meer kennis opdoen over de (behandeling van) de ziekte van Parkinson en atypische Parkinsonismen en bent u geïnteresseerd om in een regionaal netwerk van zorgverleners met specifieke deskundigheid op het gebied van de ziekte van Parkinson te participeren, dan nodigen we u van harte uit om nu te participeren in ParkinsonNet!

Het volgen van de basisscholing is een vereiste voor deelname aan het netwerk in uw regio. Deze basisscholing bestaat voor diëtisten uit een multidisciplinaire basisdag Parkinson (vrijdag 08 oktober, De Jaarbeurs, Utrecht) en een monodisciplinaire dag (vrijdag 21 januari 2011, De Jaarbeurs, Utrecht).

NB Bent u werkzaam in de provincie Groningen, dan ontvangt u ook een uitnodiging om deel te nemen aan een regionale samenwerkingsdag voor Noord-Nederland, samen met de nieuw te starten netwerken in Drenthe en Friesland, op zaterdag 15 januari 2011 in het UMCG.

Inschrijven
Voor u zich inschrijft moet u ten minste de informatiebrief gelezen hebben. De sluitingsdatum voor aanmelding is vrijdag 13 augustus 2010. Na deze datum is aanmelding niet meer mogelijk en zal het aantal aanmeldingen in uw regio beoordeeld worden. Uiterlijk 27 augustus 2010 ontvangt u van het ParkinsonNet projectteam het bericht of u direct deel kunt nemen aan de ParkinsonNet basisscholing (en daarmee aan het netwerk in uw regio). U kunt zich inschrijven door hier het aanmeldingsformulier volledig in te vullen.

 

 

Zorgzoeker