Volg ParkinsonNet

Aansluiting diëtisten en zorgverleners op het psychosociale vlak

  • Home
  • Nieuws
  • Aansluiting diëtisten en zorgverleners op het psychosociale vlak

De voorbereidingen voor de start van de aansluiting van diëtisten en zorgverleners op het psychosociale vlak bij ParkinsonNet zijn in volle gang. Deze verbreding zal eerst gaan plaatsvinden in de bestaande regio's Arnhem-Zevenaar en Nijmegen-Boxmeer en vervolgens gefaseerd doorgevoerd worden in andere regio's. Wanneer hiermee gestart zal worden in een regio, zullen alle betroffen zorgverleners hiervan op de hoogte gesteld worden.

• Bent u werkzaam als seksuoloog, diëtist, maatschappelijk werker, sociaal psychiatrisch verpleegkundige, psycholoog of psychiater?
• Bent u werkzaam in de regio Arnhem-Zevenaar of Nijmegen-Boxmeer?
• Wilt u meer kennis opdoen over de (behandeling van) de ziekte van Parkinson en  atypische Parkinsonismen?

Dan nodigen we u graag uit om nu te participeren in ParkinsonNet!

Inschrijven is mogelijk via http://www.mijnzorgnet.nl/ 

Een voorwaarde voor deelname is voor diëtisten en zorgverleners op het psychosociale vlak het volgen van een tweedaagse basisscholing. Deze basisscholing richt zich op de kenmerken van de ziekte van Parkinson en de behandeling van psychosociale problematiek bij de ziekte van Parkinson. De scholing zal plaatsvinden op 9 en 10 april 2010 en de kosten hiervoor bedragen 225 euro. De deadline voor aanmelding is 22 februari!

Meer informatie?
Geef u dan op voor de informatieavond over ParkinsonNet voor psychosociaal zorgverleners op 4 februari 2010 in Nijmegen (http://www.mijnzorgnet.nl/ ) en lees de folder en de uitnodigingsbrief met het concept-scholingsprogramma

Zorgzoeker