Volg ParkinsonNet

Parkinson Educational Session

Parkinson Educational Session

 

De WPT organisatie heeft de deadline voor inschrijving van het Satellite Educational Program verlengd. Oók van de Parkinsondag op vrijdag 24 juni te Amsterdam. U kunt zich nog inschrijven!

Het beloofd een unieke dag te worden.  We zijn er in geslaagd experts op het gebied van fysiotherapie en Parkinson vanuit alle hoeken van de wereld te laten komen. Zij komen presenteren en discussiëren. Daarnaast is er, vooral tijdens de pauzes, natuurlijk weer volop mogelijkheid tot netwerken.

Meer informatie over het programma, als ook de mogelijkheid tot inschrijven vindt u op  www.wcpt.org/node/34557. Deelname is mogelijk voor een ieder die daarnaast minimaal 1 dag deelneemt aan het WPT congres. De registratiekosten zijn €195 voor de dag, inclusief hand-outs en catering.  De dag is door het KNGF geaccrediteerd (6 punten).

Het WPT congres zelf biedt u bovendien volop de mogelijkheid collega therapeuten te ontmoeten. Gelijke interesses, werkend in verschillende landen. En dan natuurlijk nog andere experts van wie u mogelijk artikelen gelezen heeft. Eindelijk kunt u die prangende vraag beantwoord krijgen, in de zaal dan wel in de wandelgangen.

We hopen u daar dan ook te ontmoeten!

Marten Munneke en Samyra Keus

Zorgzoeker