Volg ParkinsonNet

ParkinsonNet Jaarsymposium 2010

ParkinsonNet Jaarsymposium 2010

Op deze pagina kunt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen omtrent het ParkinsonNet Jaarsymposium 2010

30-07 Het programma voor het jaarcongres ParkinsonNet 2010 is rond!
We hebben een prachtig programma kunnen samenstellen met nationale en internationale experts op het gebied van Parkinson. Er zijn in totaal 15 parallelsessies met uiteenlopende onderwerpen. Het congres is primair bedoeld voor deelnemers van ParkinsonNet. Als na medio oktober a.s. blijkt dat er nog ruimte is kunnen ook andere zorgverleners die geen deelnemer zijn van ParkinsonNet zich via een link op deze pagina aanmelden voor het congres. Voor deelnemers van Parkinsonnet geldt daarom schrijf u op tijd in voor het congres want het aantal deelnemers van het congres is beperkt.

Inschrijving jaarcongres 2010
Deelnemers van ParkinsonNet krijgen in september van ons een mail met een inlogcode voor een iDeal betaalmodule. Door middel van deze module kan betaald worden voor het congres. Hier kunt u ook aangeven welke parallelsessie u bij voorkeur zou willen volgen. Het betalingsbewijs dat u na de iDeal betaling ontvangt is tevens het inschrijvingsbewijs voor het jaarcongres. Het jaarcongres kost normaal gesproken 245 Euro. Voor ParkinsonNet deelnemers die zich voor 1 oktober inschrijven door middel van een betaling kost het jaarcongres slechts 145 Euro. Wij kunnen deze kosten zo laag houden met behulp van sponsoring en een grote eigen inzet.

Deelnemers met vragen over het symposium kunnen deze ook stellen op het forum van de webapplicatie, waar het onderwerp is aangemaakt.

Bekijk hier het programma met alle parallelsessies

 

  • 17-07 Prof. Dr. Ergun Uc zal een van de plenaire presentaties verzorgen. Zijn presentatie is getiteld: 'Kunnen patiënten met Parkinson veilig autorijden?'
  • 28-06 Prof. Dr. Theo Mulder komt naar het jaarcongres. Zijn presentatie is getiteld: 'Wat gaat er fout in de bewegingscoördinatie bij Parkinson'.  
  • 16-06 Dr. Michael Okun, medical director van de National Parkinson Foundation (NPF), zal op 27 november spreken. Zijn presentatie is getiteld: 'Improving the quality of PD Care; a worldwide challenge!
  • 19-04 Wij zijn druk doende het programma samen te stellen. Vanaf 1 september kunnen deelnemers zich weer inschrijven voor de verschillende parallelsessies
  • 19-04 De definitieve locatie van het symposium is bekend! Dit jaar zal het congres plaatsvinden in het Beatrix theater in Utrecht.
  • 02-02 De datum van het symposium is bekend! Dit jaar zal het congres wederom plaatsvinden in het laatste weekend van november en wel op zaterdag 27 november.

 

 

Zorgzoeker