Volg ParkinsonNet

ParkinsonNet Twente van start

ParkinsonNet Twente van start

Op vrijdag 23 april en zaterdag 24 april hebben de eerste twee dagen van de ParkinsonNet basisscholing plaatsgevonden in het Medisch Spectrum Twente in Enschede.

Deze scholing is georganiseerd in samenwerking met verschillende Twentse partners, waaronder ook de Zorggroep Twente in Hengelo en Almelo. Op vrijdag 25 juni en zaterdag 26 juni zal de scholing een vervolg krijgen.  We kijken erg uit naar deze derde en vierde dag in Twente!

De eerste twee scholingsdagen zijn door de deelnemers tot nu toe goed geëvalueerd. We vragen alle deelnemers om de enquête m.b.t. de eerste twee scholingsdagen in te vullen, indien dit nog niet is gebeurd. De enquête is te vinden op de webapplicatie (via 'Kenniscentrum\ Enquête'). Alvast onze hartelijke dank hiervoor.

Op woensdag 7 juli zal er in samenwerking met MijnZorgNet een bijeenkomst voor patiënten georganiseerd worden. Alle deelnemende zorgverleners in Twente zullen hier binnenkort ook een uitnodiging voor ontvangen. Noteert u deze datum a.u.b alvast in uw agenda.

Deelnemende zorgverleners, waaronder nu ook diëtisten en hulpverleners op het psychosociale vlak, zijn nu terug te vinden zijn in de Parkinson Zorgzoeker. We wensen iedereen een voorspoedige start van het netwerk en een prettige samenwerking toe!

 

Zorgzoeker