Volg ParkinsonNet

Boekpresentatie en gespreksavond over parkinson

  • Home
  • Nieuws
  • Boekpresentatie en gespreksavond over parkinson

Hersenstormen: "Nooit eerder verscheen een boek dat met zo veel inzicht, gevoel, precisie en kennis van zaken zowel de persoonlijke kant van parkinson als de laatste stand van zaken in het wetenschappelijk onderzoek beschrijft."

U bent van harte uitgenodigd om woensdag 17 februari aanwezig te zijn bij een bijzondere avond in het teken van de ziekte van Parkinson. Aanleiding hiervoor is de boekpresentatie van 'Hersenstormen', geschreven door de vermaarde Amerikaanse wetenschapsjournalist Jon Palfreman. Het eerste exemplaar wordt overhandigd aan Palfreman zelf. Zijn boek dient als basis voor een gesprek waarin de nieuwste kennis van de ziekte van Parkinson centraal staat, maar ook hoopgevende en inspirerende verhalen verteld worden.

Tijdens deze avond gaan we onder begeleiding van gespreksleider Daan Rovers in op wetenschappelijke inzichten, maar ook de persoonlijke belevingswereld van de patiënt speelt een rol. Dat doen we samen met dr. Bas Bloem, Jon Palfreman en acteur en parkinsonpatiënt Hans Holtslag.

 

Informatie

Locatie: De Rode Hoed, Keizersgracht 102, 1015 CV, Amsterdam

Datum: woensdag 17 februari 2016

Inloop: vanaf 19:30 uur

Start programma: 20:00 uur

Einde programma: 21:30 uur

Toegang: €7,50 (inclusief thee of koffie)

Kaartverkoop: aan de kassa van de Rode Hoed of via deze link

Bijzonderheden: u kunt het boek Hersenstormen middels beschikbare kortingscoupons bij de Rode Hoed met korting aanschaffen.

Voor wie: zorgverleners, zorgontvangers en alle betrokkenen bij de ziekte van Parkinson.

Helaas moeten we u meedelen dat de geplande boekpresentatie van Hersenstormen. De ziekte van Parkinson en de raadselen van het brein op woensdag 17 februari aanstaande geen doorgang zal vinden. Omdat één van de cruciale gasten die avond niet kan deelnemen aan het programma en de bijeenkomst daardoor niet meer het karakter heeft dat we voor ogen hadden, hebben we besloten om de avond over Parkinson te laten vervallen.

Graag wijzen wij u op de uitzending van RTL Late Night op dinsdag 16 februari aanstaande waarin de auteur Jon Palfreman en de Nederlandse neuroloog Bas Bloem te gast zullen zijn. De korting op het boek blijft staan. Als u het boek wilt bestellen kan dat via de website van uitgeverij balans onder vermelding van 'Rode Hoed'. Het boek wordt u dan zonder verzendkosten toegestuurd. De kosten van het ticket worden zo snel mogelijk aan u overgemaakt.

 

Zorgzoeker