Afbeelding voor Feest! ParkinsonNet 20 jaar!

Feest! ParkinsonNet 20 jaar!

Een ontmoeting op Schiermonnikoog, de Gouden Gids als middel om zorgverleners te benaderen en een eerste netwerk van fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, neurologen en parkinsonverpleegkundigen in Arnhem-Nijmegen. Zo werden maar liefst 20 jaar geleden de eerste stappen gezet naar het nu landelijke ParkinsonNet, met meer dan 3.900 gespecialiseerde zorgverleners.

20 jaar in een notendop

Tijd voor een jaar lang feest! Want 20 jaar ParkinsonNet betekent al 240 maanden werken aan de allerbeste parkinsonzorg voor iedereen die leeft met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme. Het betekent 1.040 weken bouwen aan en ondersteunen van een netwerk van parkinsonspecialisten van 20 disciplines en 70 regio’s. Het is 7.300 dagen streven naar de zorg van deze specialisten toegankelijk maken en bewijzen dat de ParkinsonNet manier van werken, werkt. We staan er onder andere tijdens ons congres op 5 juni en in de uitgave van PN Magazine bij stil.

Niets zonder passievolle zorgverleners

ParkinsonNet behaalde de afgelopen 20 jaar fantastische resultaten en daar zijn we meer dan trots op. Maar zonder de zorgverleners die zich, dag in dag uit, vol passie inzetten om mensen met parkinson(isme) de allerbeste zorg te bieden, zijn we nergens. Daarom zetten we hen in 2024 extra in het zonnetje en delen we dit jaar graag iets extra’s met ze. Want.. wie jarig is trakteert, toch? Maar liefst vier keer dit jaar ontvangen aangesloten zorgverleners een cadeautje. In welke vorm en op welke manier, dat blijft per keer nog even een verrassing. Maar één van de bouwstenen van het netwerk is de exclusieve toegang tot expertise, kennis en leren van en met elkaar. Dat het daarmee te maken heeft, is alvast een tipje van de sluier.

Bedankt!
Ook een groot woord van dank aan u persoonlijk. Voor alle steun en het vertrouwen in ParkinsonNet. Ook dat maakt dat we al 20 jaar lang onze missie wereldwijd kunnen uitdragen en iedere dag weer ons bed uitkomen om iedereen met parkinson(isme) de best mogelijke zorg te bieden.