Afbeelding voor Informatie over uw deelname aan ParkinsonNet in 2020

Informatie over uw deelname aan ParkinsonNet in 2020

Ook in 2020 gaan we er samen met u weer voor om de best mogelijke zorg aan mensen met parkinson te leveren. Maar voordat het zover is, brengen we graag nog even wat belangrijke punten bij u onder de aandacht.

Belangrijke datums in januari 2020

In januari 2020 sturen wij u een tweetal belangrijke e-mailberichten omtrent uw herregistratie voor ParkinsonNet.

  • Op 15 januari 2020 ontvangt u van ons de link voor de kwaliteitsmonitor. De kwaliteitsmonitor dient u voor 19 februari 2020 in te vullen.
  • Op 23 januari 2020 ontvangt u uw factuur voor de deelnamebijdrage van ParkinsonNet. Deze factuur dient u voor 25 februari 2020 te betalen.

Verhoging deelnamebijdrage 2020

In 2020 verhogen we de deelnamebijdrage voor betalende deelnemers naar € 125,-. Deze verhoging van 10 euro is noodzakelijk sinds de laatste verhoging in 2014. Waarom? De kosten die wij maken om vanuit het coördinatiecentrum de juiste ondersteuning te bieden aan de steeds groter groeiende groep aangesloten zorgverleners stegen in deze vijf jaar. Om die reden zijn we helaas genoodzaakt dit ook in de deelnamebijdrage door te voeren. Wij vragen hiervoor om uw begrip. Speciaal om deze reden is het mogelijk om uw deelname aan ParkinsonNet tot 21 januari 2020 op te zeggen.

Benieuwd waarin wij u ondersteunen en van welke voordelen u geniet als ParkinsonNetzorgverlener? Klik hier!

Accepteren ParkinsonNet deelnamevoorwaarden

Begin dit jaar stapten we over naar een nieuw inlogsysteem: MijnParkinsonNet. Wanneer u voor het eerst inlogt moet u akkoord gaan met de ParkinsonNet deelnamevoorwaarden. Heeft u nog niet ingelogd en/of de deelnamevoorwaarden nog niet geaccepteerd? Voor de herregistratie en uw deelname aan ParkinsonNet in 2020 is het van belang dat u deze deelnamevoorwaarden wel accepteert. U heeft tot 21 januari 2020 de tijd om de deelnamevoorwaarden te accepteren.

Inloggen op MijnParkinsonNet doet u hier. Logt u voor het eerst in? Neem dan contact op met onze helpdesk, zij helpen u graag verder.

Regiobudget verandert in 2020

In 2020 verandert de procedure rond het regiobudget. Voor grotere uitgaven kunnen regio’s voortaan een aanvraag indienen bij ParkinsonNet. Lees hier meer over het regiobudget 2020.