Volg ParkinsonNet

Kijk 6 maart naar ‘Werk & Parkinson’

Parkinson TV_nieuwsitem

Vrijdag 6 maart aanstaande zendt ParkinsonTV weer live online tv uit voor parkinsonpatiënten, mantelzorgers, betrokkenen en zorgverleners.

Deze uitzending gaat over 'Werk & Parkinson'. Wat is de invloed van de ziekte van Parkinson op dagelijkse werkzaamheden binnen een organisatie, maar ook als zelfstandige? Hoe gaat een patiënt om met de druk en stress die het werk met zich meebrengen.

Hierover praten dr. Bas Bloem en klinisch arbeidsgeneeskundige Jacqueline Janssen samen met patiënte May Kooreman en presentatrice Mariska Boshoven. Problemen rondom de ziekte van Parkinson en werk worden besproken en kijkers hebben de mogelijkheid vragen te stellen over het onderwerp. De uitzending van ParkinsonTV is op vrijdag 6 maart aanstaande om 16.00 uur te bekijken via www.parkinsontv.nl.

De dag na de uitzending is deze terug te zien via www.parkinsontv.nl/gemist.

Like de ParkinsonTV Facebook - blijf op de hoogte

Heeft u de officiële ParkinsonTV Facebook pagina al geliked? U doet dat via facebook.com/parkinsontv. Door de pagina te volgen blijft u zowel voor als na de uitzendingen op de hoogte van het laatste ParkinsonTV nieuws.

Zorgzoeker