Volg ParkinsonNet

Komt u naar het ParkinsonNet congres 2015? Download de app

  • Home
  • Nieuws
  • Komt u naar het ParkinsonNet congres 2015? Download de app

APP_CONGRES_DEF

Het ParkinsonNet congres gaat 20 november van start. Dit jaar heeft ParkinsonNet iets nieuws ontwikkeld: de ParkinsonNet congres app! Gebruik onze app voor gemak, interactie en een optimale informatievoorziening voor, tijdens en na het ParkinsonNet congres.

APP_STORE PLAY_STORE


iPhone?
 Klik op de knop 'App Store'Android? Klik op de knop 'Google play'.

Programma
Bekijk hier het totale programma en stel uw eigen programma makkelijk samen.  U heeft hierdoor altijd toegang tot een up-to-date programma met uitgebreide informatie, zodat u uw tijd op het congres optimaal besteed.

Sprekers
Vindt de sprekers die u zoekt door het overzicht van sprekers met uitgebreide informatie altijd binnen handbereik te houden. 

Informatie
Maak de planning en uw reis naar het congres nog soepeler met direct beschikbare route-informatie en contactgegevens. 

Deelnemers
Met de deelnemerslijst vindt u snel nieuwe en bekende contacten. U kunt zoeken op organisatie, naam, netwerk of discipline.

Meetingpoints
Leer uw netwerk kennen! Vindt hier een overzicht van de meetingpoints. Zoek uw eigen netwerk op en ontmoet (nieuwe) collega's.

Plattegrond
Vindt met behulp van de plattegrond  de meetingpoint van uw netwerk. Ook vindt u op de plattegrond de precieze plaatsen van exposanten, zodat u gemakkelijk een bezoek aan de stands van uw interesse brengt.

Berichten
Vindt hier berichten van uw collega's. Wilt u een bericht delen met uw collega's, een oproep plaatsen of een persoonlijk bericht sturen? Log dan makkelijk in met uw Facebook, Linked In, Twitter of Gmail account of registreer u éénmalig. Na registreren kunt u zelf berichten plaatsen en gebruik maken van de chatfunctie.

Exposanten
Uitgebreide informatie en contactgegevens van de exposanten heeft u met onze app ook in handbereik. Bekijk direct aanvullende informatie op de websites. Heeft u interesse? Gebruik dan de plattegrond als wegwijzer naar de stand.

Twitter
Vindt hier alle tweets. Blijf up-to-date met alle ervaringen van congresbezoekers en tweet zelf ook  mee met #PNcongres.

Zorgzoeker