Volg ParkinsonNet

Update MijnParkinsonZorg: gebruikerswensen centraal en meer ondersteuning

  • Home
  • Nieuws
  • MijnParkinsonZorg update: gebruikerswensen centraal en meer ondersteuning

MijnParkinsonZorg update

Tijdens het ParkinsonNet Congres 2014 presenteren we een frisse, gemoderniseerde versie van ons online samenwerkingsplatform, MijnParkinsonZorg. Deze geüpdatete versie is er op gericht patiënten en ParkinsonNet zorgverleners nog beter te ondersteunen bij kennisdeling en samenwerking. De verbeteringen zijn doorgevoerd door middel van vele kleine aanpassingen waar we u alvast een klein voorproefje van willen geven.

Gebruiksvriendelijk samenwerkingsplatform

ParkinsonNet heeft de online groepen begin 2013 in eigen beheer genomen. Hierdoor is de omgeving nu beter geschikt te maken voor de parkinsonzorg. De aangekondigde update is dan ook een grote, eerste stap naar een op maat gemaakt samenwerkingsplatform. Veel van de wensen en ergernissen die wij de afgelopen maanden van gebruikers hebben gehoord zijn hier daarom in meegenomen. Gebruiksvriendelijkheid staat daarbij op de eerste plaats.

Geschikt voor gebruik op tablet en smartphone

Door MijnParkinsonZorg te moderniseren maken we het gebruiksvriendelijk en passen we het aan aan de huidige tijd. Zo is het nu ook beter geschikt voor gebruik op een mobiel apparaat, zoals uw tablet of smartphone. Meldingen die u op het platform ontvangt, bijvoorbeeld bij een privébericht of uitnodiging, worden overzichtelijker en gebundeld weergegeven.

Devices _MPZ_DEF2

> Bekijk op MijnParkinsonZorg meer beelden van de update

Voortaan worden bestanden online getoond: u hoeft ze niet eerst te downloaden en apart te openen. Onderling samenwerken gaat makkelijker doordat aangepaste versies van een document of bestand online worden toegevoegd. Zo gaat het oorspronkelijke bestand nooit verloren bij een wijziging.

Inloggegevens blijven hetzelfde en meer ondersteuning

Het adres van de website, uw gebruikersnaam én wachtwoord blijven hetzelfde. U kunt straks  meteen aan de slag zonder ingewikkelde aanpassingen. Het zal visueel anders zijn, maar u blijft de reeds bekende structuur herkennen.

Ook gaan we meer en efficiëntere ondersteuning bieden voor de geüpdatete MijnParkinsonZorg in de online omgeving zelf: er komen bijvoorbeeld instructievideo's die u stap voor stap antwoord geven op een aantal gebruiksvragen.

Lancering 21 november 2014 tijdens ParkinsonNet Congres

We lanceren de geüpdatete versie van MijnParkinsonZorg tijdens het ParkinsonNet Congres op 21 november 2014.

Na de grote verbeterslag volgen er nog een aantal kleinere updates. Zo wordt het onderscheid tussen landelijke en regionale groepen op MijnParkinsonZorg in de toekomst groter. Daarmee komt de nadruk landelijk te liggen op kennis delen en in de regio op makkelijker samenwerken. U wordt tijdig geïnformeerd over deze stappen.

Vragen, opmerkingen of feedback?

Een update als deze kan natuurlijk vragen oproepen. Daarom horen we graag van u.

> Klik hier als u vragen heeft omtrent de MijnParkinsonZorg update

Ook gaan we een testfase opzetten met een aantal eindgebruikers (zorgverleners en patiënten) aangaande de MijnParkinsonZorg update. Heeft u interesse om hier aan deel te nemen? Klik dan hier.Over MijnParkinsonZorg

ParkinsonNet heeft als doel om iedereen met de ziekte van Parkinson de allerbeste zorg te bieden die mogelijk is. Dit doen we door een expertisevorming en samenwerking te ondersteunen en te stimuleren. 

Bij een complexe aandoening zoals de ziekte van Parkinson is samenwerking erg belangrijk. MijnParkinsonZorg biedt elke ParkinsonNet regio een eigen plek om samen te werken aan betere parkinsonzorg. Deze eigen plek, ook wel een groep genoemd, ondersteunt de samenwerking door één centraal trefpunt te bieden waar gemakkelijk bestanden worden gedeeld, inzicht bestaat in alle leden van de regio en communicatie veilig en transparant plaats kan vinden en overzichtelijk wordt gearchiveerd.

Patiënten en geïnteresseerden kunnen zich aansluiten bij de Parkinson groep en lotgenoten treffen, vragen stellen omtrent de ziekte en ervaringen met elkaar te delen. Ook ParkinsonNet zorgverleners zijn lid van deze groep: dit zorgt ervoor dat een groot aantal vragen door zorgprofessionals wordt beantwoord.

> www.mijnparkinsonzorg.nl

Zorgzoeker