Volg ParkinsonNet

MijnZorgnet.nl

ParkinsonNet maakt gebruik van MijnZorgNet.nl!

U kunt vanaf vandaag gratis gebruik maken van deze nieuwe website waarmee u gemakkelijk contact kunt maken met andere ParkinsonNet deelnemers.

Tijdens het ParkinsonNet jaarcongres van 2009 hebben we u verteld over een nieuwe website die u kan helpen om de zorg voor parkinsonpatiënten beter te organiseren. Vanaf heden kunt u hiervan gebruik gaan maken! En de naam is MijnZorgnet.nl.

MijnZorgnet.nl: veilige samenwerking in de zorg!
MijnZorgnet.nl is speciaal bedoeld voor zorgnetwerken zoals het ParkinsonNet. De website biedt verschillende opties die u in staat stellen om gemakkelijk samen te werken in de zorg voor parkinson patiënten. MijnZorgnet.nl ondersteunt zogenaamde 'communities'. Een community is een groep van mensen met dezelfde specifieke interesse. ParkinsonNet is daarvan een prachtig voorbeeld.

MijnZorgnet.nl biedt nu een digitale ontmoetingsplaats voor de deelnemers van het ParkinsonNet. Hiermee is MijnZorgnet.nl vergelijkbaar met een website als LinkedIn, Facebook of  Hyves. Maar het grote verschil is dat MijnZorgnet.nl bedoeld is voor de zorg, en daarom gebruik maakt van veilige inlogprocedures.

Wat biedt MijnZorgnet.nl?
De nieuwe website kan u op drie manieren ondersteunen:

Verbinden. MijnZorgnet.nl stelt u in staat gemakkelijk in contact te treden met andere zorgverleners. Bijvoorbeeld wanneer u een vraag hebt over een ingewikkelde casus. Of wanneer u een debat wilt aangaan over een speciaal onderwerp, zoals cueing bij Parkinson.
 
Delen. MijnZorgnet.nl geeft u ook de mogelijkheid om uw eigen ervaringen te delen met andere zorgverleners. Bijvoorbeeld wanneer u een boeiende observatie bij een patiënt hebt gedaan, of als u een spraakmakend artikel hebt gelezen dat andere zorgverleners beslist niet mogen missen. Naast het uitwisselen van informatie in de community ParkinsonNet Nederland, kunt u toegang verkrijgen tot uw eigen regionale community. Zo kan de samenwerking in de regio sterk vereenvoudigd worden.
 
Vinden. Vanaf heden gaan wij alle nieuwe informatie over ParkinsonNet en de ziekte van Parkinson op MijnZorgnet.nl plaatsen. Op MijnZorgnet.nl vindt u ook interessante blogberichten van onder andere Prof.dr. Bas Bloem, die daar rapporteert over interessante nieuwe ontwikkelingen. Of u neemt een kijkje in de bibliotheek, waar relevante bestanden over Parkinson zijn opgeslagen. Mist u wat? Schrijf er dan zelf een stukje over, of plaats uw vraag op het forum!
 
Wilt u meer weten?
Onder dit bericht staat een link naar veelgestelde vragen over de mogelijkheden van MijnZorgnet.nl. Door erop te klikken krijgt u een kort antwoord op de vragen. Voordat u zich aanmeldt voor MijnZorgnet is het een goed idee om deze vragen even langs te lopen!

Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen op MijnZorgnet.nl!
 
Met vriendelijke groet,
het ParkinsonNet team

Klik hier voor antwoorden op veelgestelde vragen

 

Bekijk hieronder een filmpje, waarin Prof. Jan Kremer uitleg geeft over MijnZorgnet.nl

Zorgzoeker