Volg ParkinsonNet

Reageren op nieuwe aanmeldingen voor de basisscholing

  • Home
  • Nieuws
  • Nieuwe leden voor de ParkinsonNet basisscholing

Reageren op nieuwe aanmeldingen voor de basisscholing

Begin 2013 wordt er weer een nieuwe ParkinsonNet basisscholing georganiseerd. Graag willen we alle zorgverleners die reeds lid zijn van ParkinsonNet verzoeken om vóór vrijdag 14 december te reageren op de nieuwe aanmeldingen.

Hoe kunt u op de motivaties van de nieuwe zorgverleners reageren?
Dit doet u eenvoudig op MijnZorgnet. Alle motivaties worden tussen vrijdag 23november en vrijdag 30 november geplaatst in de regionale ParkinsonNet communities op MijnZorgnet. U kunt alleen als individuele zorgverlener reageren. Om te reageren volgt u onderstaande stappen:

1. Ga naar www.mijnzorgnet.nl
2. Meld u aan dmv uw DigiD of uw UZIpas. Als u nog niet beschikt over een UZI-pas of DigiDcode, vraag dan hier eenvoudig uw DIgiD code aan (dit duurt 5werkdagen!).
3. Zoek de community van uw eigen ParkinsonNet regio (Bijvoorbeeld, ParkinsonNet regio Utrecht Zuidwest).
4. Vraag lidmaatschap aan voor deze community. Let op! Het kan even duren voordat uw lidmaatschap wordt goedgekeurd. Zorg dus dat u dit op tijd aanvraagt.
5. Open de categorie BLOGberichten. Hier vindt u een bericht met de titel 'Nieuwe aanmeldingen voor de ParkinsonNet basisscholing'.
6. U kunt uw reactie plaatsen onderaan het blogbericht. Let op! Alleen reacties geplaatst onder het blogbericht worden meegenomen in de uiteindelijke beslissing!

Uw reactie is erg belangrijk voor ons aangezien wij graag willen weten wat er speelt in de regio. Is er nog behoefte aan een nieuwe zorgverlener in een bepaald gebied? Zijn er voor uw gevoel al te veel zorgverleners aangesloten? Mist er nog een discipline? Heeft u gegronde redenen om een bepaalde zorgverlener uit het netwerk te houden?

Onderaan het blogbericht kunt u al uw reacties kwijt. Wij willen u alvast heel hartelijk danken voor uw reactie. De nieuwe leden worden via de multidisciplinair coördinator van het regionale netwerk voorgesteld.  

Zorgzoeker