Afbeelding voor Nomineer een ParkinsonNetzorgverlener voor het Parkinson Lintje

Nomineer een ParkinsonNetzorgverlener voor het Parkinson Lintje

Kent u een ParkinsonNetzorgverlener die op een bijzondere manier een bijdrage levert om de parkinsonzorg te verbeteren en daarmee bijdraagt aan het verbinden van mensen met parkinson en hun zorgverleners? Iemand die bijvoorbeeld verbindende activiteiten organiseert (in de regio) of juist in coronatijd extra in verbinding blijft met de mensen met parkinson die hij of zij behandelt? Nomineer diegene dan voor het Parkinson Lintje!

Het Parkinson Lintje is speciaal in het leven geroepen voor ParkinsonNetzorgverleners die een uitzonderlijke bijdrage leveren aan het verbeteren van zorg voor of ondersteuning van mensen met parkinson(isme) of hun naasten. Net als in 2018 reiken Stichting Parkinson Nederland, ParkinsonNet en de Parkinson Vereniging drie lintjes uit tijdens het online ParkinsonNet congres op maandag 31 mei.

Dus nomineer een ParkinsonNetzorgverlener en wie weet gaat hij of zij straks met het lintje én een bedrag van €5.000,- naar huis. Deze geldprijs mag vrij besteed worden mits het ten goede komt aan de parkinsonzorg.

Nomineren kon tot en met 29 april 2021 17.00 uur.