Volg ParkinsonNet

Overgang van MijnZorgnet naar MijnParkinsonZorg

  • Home
  • Nieuws
  • Overgang MijnZorgnet naar MijnParkinsonZorg

Zoals u wellicht heeft gemerkt is MijnZorgnet op 1januari 2014 gestopt met het aanbieden van community's en richt zij zich volledig op Persoonlijke Gezondheid Dossiers. De parkinson- en ParkinsonNet community's zijn daarmee dus (tijdelijk) niet meer bereikbaar. De community's die een aanvraag hebben gedaan om behouden te blijven zullen echter door ParkinsonNet in de lucht worden gehouden.

Wat zal er gebeuren:
Uiterlijk begin februari komen de parkinsoncommunity's weer online. Er zijn twee dingen veranderd in de community's: het huis waar deze community's in gebouwd zijn blijft hetzelfde, echter 'is de voordeur verplaatst en zit er een nieuw slot op de deur'. Dit wil zeggen dat u de community's vanaf februari via een nieuwe website kunt bereiken: www.mijnparkinsonzorg.nl. Bovendien wordt de manier van inloggen gemakkelijker. Alle leden van de behouden community's zullen van ons een e-mail ontvangen waarmee zij een gebruikersnaam en wachtwoord kunnen aanmaken. U hoeft vanaf nu dus géén gebruik meer te maken van uw UZI-pas of DigiDcode, maar u kiest uw eigen wachtwoord.

Hoe blijft u op de hoogte van het laatste nieuws rondom uw community?
Op www.mijnparkinsonzorg.nl houden wij u op de hoogte van de laatste updates omtrent de community's op MijnZorgnet. Hier vindt u op korte termijn ook meer informatie over hoe en wanneer u weer kunt inloggen in uw community's.    

Zorgzoeker