Afbeelding voor ParkinsonNet congressen 2020 uitgesteld

ParkinsonNet congressen 2020 uitgesteld

Voor dit najaar stonden er drie regionale ParkinsonNet congressen op de planning. Dit lijkt nog ver weg, maar het is nog steeds onzeker of we tegen die tijd grote congressen kunnen organiseren. Ook de maatregelen die dan mogelijk nog van kracht zijn, beperken ons in het opzetten van een programma zoals u dat van ons gewend bent.

Om die redenen verplaatsen we de congressen naar het voorjaar van 2021. Wij hebben goede hoop dan weer een mooi congres voor u neer te zetten, waarbij we elkaar in levende lijve kunnen ontmoeten.

Reserveer onderstaande data alvast in uw agenda:

  • Donderdag 18 maart Postillion Convention Centre WTC, Rotterdam
  • Vrijdag 9 april Nieuwe Buitensociëteit, Zwolle
  • Vrijdag 21 mei Congrescentrum 1931, Den Bosch

Wellicht roept het verzetten enige vragen bij u op:

Voor mijn herregistratie ben ik dit jaar verplicht het congres te volgen. Wat betekent dit voor mijn herregistratie?
De herregistratie heeft betrekking op de periode 2019-2020. Voor dit jaar (2020) versoepelen we deze verplichting. Dit betekent dat het congres van 2021 telt voor de herregistratie van 2019-2020. Tevens telt dit congres ook mee voor de volgende herregistratie over 2021 en 2022.

Worden de congressen in 2021 zowel in het voorjaar als in het najaar georganiseerd?
Nee, met deze verschuiving besluiten we de congressen voortaan in het voorjaar te organiseren. De basisscholing, die normaal gesproken in het voorjaar plaatsvindt, organiseren we vanaf dit jaar in het najaar.