Afbeelding voor ParkinsonNet-scholingen uitgesteld

ParkinsonNet-scholingen uitgesteld

Het zijn tijden van onzekerheid, afstand en voor velen ook angst. Op het gebied van familie, relatie en werk. Het coronavirus treft iedereen en op elk vlak op dit moment.

Dat zet ons als maatschappij en mens aan het denken, maar ook als organisatie. Ons hart en medeleven gaat namelijk uit naar alle zorgverleners en zorgorganisaties die nu heel hard hun best moeten doen het hoofd boven water te houden. En misschien net zo belangrijk; goede zorg te (blijven) bieden.

Om dan ook nog eens vragen te moeten beantwoorden en keuzes te moeten maken als ‘Kan ik het me nog veroorloven om de basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener te bekostigen, ‘Heb ik straks de tijd om de basisscholing te volgen’, maar ook ‘Moet ik op dit moment wel moeite stoppen in het aantekenen van bezwaar’, willen wij u als persoon en professional nu niet vragen. Dat vinden wij als ParkinsonNet in deze tijden van crisis, niet gepast.

De focus in onze samenleving hoort wat ons betreft op dit moment te liggen op het welzijn van onszelf, het gezin, familie, vrienden en ons werk, de zorgorganisaties, en zorg voor patiënten. Om die reden besluiten we de basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener 2020 en de scholing ‘Zorg voor gevorderde parkinsonpatiënten’ uit te stellen.

Tot wanneer? Konden we dat maar aangeven. Dit zal zijn als we ons in heel Nederland weer kunnen richten op de toekomst, het plannen van activiteiten en samenzijn. Ook dan pas kunnen we praktisch gezien weer de start van een nieuwe basisscholing plannen. Zodra er meer duidelijkheid is brengen we u hiervan op de hoogte.