Afbeelding voor ParkinsonNet stapt over op nieuw inlogsysteem

ParkinsonNet stapt over op nieuw inlogsysteem

Vanaf 11 februari 2019 gaat ParkinsonNet over op een nieuwe inlogsysteem voor deelnemers: MijnParkinsonNet. MijnParkinsonNet is gebruiksvriendelijker, toekomstbestendig, flexibeler en zorgt ervoor dat het ParkinsonNet coördinatiecentrum efficiënter kan werken.

Achter de schermen hebben we het afgelopen jaar hard gewerkt aan de vervanging van het huidige inlogsysteem. We zitten nu in de afrondende fase en zijn bijna klaar om MijnParkinsonNet met u te delen!

Alle aangesloten ParkinsonNet zorgverleners krijgen op 18 februari 2019 een e-mail met daarin alle informatie die zij nodig hebben om in te loggen op MijnParkinsonNet. Tot die tijd houden we u via de nieuwsbrief en website op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom MijnParkinsonNet. Op onze Facebookpagina hebben we alvast een tipje van de sluier opgelicht en alvast wat van deze nieuwe omgeving laten zien.

Wijzigingen in bekijken en inschrijven scholingen

Het nieuwe inlogsysteem betekent ook een veranderingen in het bekijken van- en inschrijven voor ParkinsonNet scholingen. In de nieuwe omgeving is het makkelijker scholingen te vinden en sneller om u in te schrijven.

Inloggen en inschrijven voor scholingen tijdelijk niet
mogelijk

Vanwege het overgaan naar een nieuw inlogsysteem is het tijdelijk niet mogelijk om u in te schrijven voor scholingen. Tevens is het voor deelnemers van ParkinsonNet niet mogelijk om in te loggen. Vanaf 18 februari 2019 kan u zich weer inschrijven voor scholingen en kunnen deelnemers van ParkinsonNet weer inloggen.