Volg ParkinsonNet

Rapport: kwaliteitsmonitor en ParkinsonNet in cijfers

  • Home
  • Nieuws
  • Rapport: kwaliteitsmonitor en ParkinsonNet in cijfers

ParkinsonNet bevordert zorgverleners de beste parkinsonzorg te bieden. Het meetbaar maken van de zorgkwaliteit en het delen van de uitkomsten is daar een onderdeel van. Onlangs verschenen de volgende rapporten:

ParkinsonNet in cijfers

In samenwerking met Vektis en Zorgverzekeraars Nederland (ZN) heeft ParkinsonNet een rapport samengesteld over de cijfers van ParkinsonNet. Het betreft een analyse van de kwaliteit van zorg binnen het landelijke ParkinsonNet in het jaar 2012, op basis van een analyse van de Vektis-database.

> Zie hier het 'ParkinsonNet in cijfers' rapport in (2012)

Kwaliteitsmonitor

Begin 2014 is de jaarlijkse kwaliteitsmonitor uitgezet. De kwaliteitsmonitor is een digitale vragenlijst voor alle leden van ParkinsonNet. De resultaten van de kwaliteitsmonitor aangevuld met gegevens uit de ledenadministratie vormen de basis van dit rapport. We willen in kaart brengen wie onze leden zijn, wat zij doen, hoe binnen de regionale netwerken wordt samengewerkt en hoe het landelijk coördinatiecentrum functioneert. Hier leren we veel van: wat gaat er goed en waar is nog verbetering nodig. We willen al onze leden bedanken voor het invullen van onze kwaliteitsmonitor.

> Zie hier het 'ParkinsonNet Kwaliteitsmonitor 2013' rapport in

Cijfers ParkinsonAtlas.nl

De beschikbare Vektis gegevens worden jaarlijks geanalyseerd en transparant gemaakt middels deze rapportage en in onze ParkinsonAtlas. Klik hier om direct naar de ParkinsonAtlas te gaan.

Zorgzoeker