Volg ParkinsonNet

Soulband lanceert single voor onderzoek naar parkinson

  • Home
  • Nieuws
  • Soulband lanceert single voor onderzoek naar parkinson

Vandaag lanceert de Arnhemse soul-band Dear Mr Man haar nieuwe single inclusief clip. Het nummer vertelt over hoe het leven met de ziekte van Parkinson nog steeds heel mooi kan zijn. Met de verkoop van de single hopen zij geld op te halen om te investeren in onderzoek naar de ziekte van Parkinson.

Bas Janssen, zanger van Dear Mr Man; "In 2014 was ik betrokken bij de productie van een documentaire over een man met PSP (een vorm van parkinsonisme). Deze documentaire is vertoont op de 'Landelijke Parkinsonisme dag in maart 2015.

Bekijk en luister 'Silence' van Dear Mr Man
 


>
 Klik hier om het nummer 'Silence' via iTunes te downloaden

Inspiratie voor 'Silence'

Geïnspireerd door deze documentaire schreef ik het nummer 'Silence". Tijdens het maken van deze documentaire heb ik ontdekte ik dat het leven met parkinson(isme) gaat over acceptatie en over het behalen van geluk uit alle dingen die je nog wél kunt. "It's not about the cards you're dealt, but how you play the hand. Met het nummer 'Silence' willen we de wereld de positieve boodschap meegeven dat je ondanks het hebben van parkinson(isme), met de juiste hulp en houding, nog steeds een heel mooi leven kunt leiden.

100% van de inkomsten naar Parkinson Vereniging

Doel van het initiatief is bewustzijn creëren voor de ziekte van Parkinson en een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van Parknison(isme) patiënten.

Dit door de clip online te verspreiden en via de verkoop van de single geld op te halen. 100% van de inkomsten van de downloads vanaf iTunes (Spotify, Amazon et cetera) van het nummer wordt gedoneerd aan de Parkinson Vereniging.

> Download het nummer 'Silence' via iTunes

Lees ook:

> ParkinsonNet wint Value-Based Healthcare Prize 2015

Zorgzoeker