Volg ParkinsonNet

Terugblik coördinatorendag 2014

Coördinatorendag 23 mei 2014

Een terugblik op een inspirerende bijeenkomst

DSC_6924.JPG 

Op 23 mei was het weer zover: de jaarlijkse coördinatorendag, dit keer in Hotel Breukelen. Alle ParkinsonNet regiocoördinatoren waren mooi op tijd binnen en we startten de dag met een presentatie van Bas Bloem en Marten Munneke. Zij namen ons mee in de wereld van ParkinsonNet en gaven hun blik op de toekomst. Wat zijn de verwachtingen? Hoe ziet de zorg voor parkinsonpatiënten er over korte tijd uit en wat is onze rol binnen die zorg? Op deze vragen zochten we antwoorden en gingen we met elkaar in discussie.

Speeddaten

Na de discussie was het tijd om in groepen per regio te speeddaten.Het doel van deze speciale dates was om alle aanwezigen in 15 minuten bij te praten over de lopende projecten van ParkinsonNet. Projecten waarvan velen eerder slechts een naam hadden gehoord werden nu inzichtelijk door de verhalen van de verschillende projectleiders. Zo kwamen MijnParkinsonzorg, ParkinsonNext, ParkinsonTV, Parkinson Atlas, ParkinsonInzicht, Scholingen, Zorgzoeker en het Selectiebeleid aan bod. Een heerlijke lunch zorgde voor een aangename onderbreking. In het restaurant vonden veel coördinatoren aansluiting bij elkaar en praatte men volop bij.

Uiteraard is het nog steeds mogelijk meer te lezen over de verschillende projecten. De informatie over de verschillende projecten is te vinden door te klikken op de naam van het project.

Samen in gesprek

Het einde van de dag naderde met de verschillende regio's die in gesprek gingen met de ParkinsonNet accountmanager. Samen bespraken we de laatste ontwikkelingen binnen het netwerk en werd extra aandacht besteed aan samenwerking en concurrentie binnen het netwerk. Waardevolle gesprekken, zowel voor ParkinsonNet als de regiocoördinatoren.

Over 10 jaar nog bij ParkinsonNet

De dag sloten we samen af met een aantal stellingen. Het deed ons veel deugd om te zien dat veel van de regiocoördinatoren positief tegenover de stellingen stonden. Veel van de coördinatoren lieten zien nog jaren aangesloten te willen zijn bij ParkinsonNet. Met een gezellige borrel in de middagzon kwam de coördinatorendag ten einde.

Benieuwd naar de foto's van deze dag? Neem dan een kijkje op de ParkinsoNet Facebookpagina: www.facebook.com/parkinsonnet of in het fotoalbum op onze website.

Zorgzoeker