Volg ParkinsonNet

Vernieuwde zorgzoeker

Vernieuwde zorgzoeker

Op het ParkinsonNet congres zijn bijna 500 foto's gemaakt van ParkinsonNet zorgverleners die bedoeld zijn voor de vernieuwde zorgzoeker. Vanaf donderdag 19 december is die vernieuwde zorgzoeker online.

De profielpagina's van zorgverlener en van organisaties hebben een flinke facelift gekregen. U kunt als ParkinsonNet zorgverlener nu veel meer informatie tonen op het profiel, zoals uw foto, van welk netwerk u lid bent en een uitgebreide profieltekst. Ook is er nu weer ruimte voor meer dan twee behandellocaties. Bekijk dus snel uw nieuwe profiel in de ZorgZoeker en log in op ParkinsonNet.nl om uw gegevens eventueel verder aan te vullen.

Op de zorgzoeker zal ook steeds meer ruimte komen die zal inzicht geven in de kwaliteit en expertise van een zorgverlener. Zo zal automatisch worden weergegeven vanaf welk jaar u lid bent van ParkinsonNet en welke scholingen u bij ParkinsonNet heeft gevolgd. Dit zal niet meteen bij iedereen zichtbaar zijn, maar dit zullen we de komende weken geleidelijk invoeren. Ook zal er ruimte komen om scholing en expertise die u buiten ParkinsonNet heeft opgedaan zelf toe te voegen. Hou onze website en de zorgzoeker dus in de gaten.

 

foto zorgzoeker maken

Zorgzoeker