Het ParkinsonNet panel

PANELFOLDER_WEBSITE

Help mee de parkinsonzorg verbeteren: meld u aan voor het panel!

Iedereen met de ziekte van Parkinson verdient de best mogelijke zorg. ParkinsonNet heeft als doel dit voor iedereen met parkinson te bereiken. Dit kan echter niet zonder uw hulp en mening. Door u aan te melden voor het ParkinsonNet panel draagt ook u uw steentje bij aan betere parkinsonzorg in Nederland. 

Het ParkinsonNet panel

ParkinsonNet heeft veel ideeën, maar ook vragen over hoe de parkinsonzorg beter kan. Dat gaat om daadwerkelijk geleverde zorg, diensten en onderzoeken maar ook innovatieve producten die ervoor zorgen dat patiënten zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Dit alles moet aansluiten op de vraag en behoefte van patiënt en zorgverlener. Het ParkinsonNet panel, bestaande uit patiënten, mantelzorgers en ParkinsonNet zorgverleners, denkt mee over mogelijke verbeteringen. Dat maakt uw mening en inbreng dus onmisbaar voor het verbeteren van de parkinsonzorg!

Uw mening telt!

Oud of jong, de ziekte in een vergevorderd stadium of niet, uw mening is belangrijk. Als u op welke wijze ook gebruikmaakt van parkinsonzorg, nodigt ParkinsonNet u van harte uit deel te nemen aan het panel. Voor iedere doelgroep zijn er onderwerpen om over mee te denken. Als u zich opgeeft voor het panel ontvangt u eerst een vragenlijst. Hierin geeft u eenvoudig aan over welke onderwerpen u graag met ons meedenkt en hoe wij u mogen benaderen. 

Uw deelname aan het ParkinsonNet panel is geheel vrijblijvend. U bent tot niets verplicht en kunt uw deelname altijd, zonder reden, beëindigen.

Meld u aan

Helpt u mee de parkinsonzorg te verbeteren? Meld u dan nu aan voor het panel via onderstaande links:

> Aanmelden patienten/mantelzorgers

> Aanmelden ParkinsonNet zorgverleners

Mailen mag ook naar panel@parkinsonnet.nl. Telefonisch opgeven is mogelijk via 024-361 47 01.

Zorgzoeker