ParkinsonNEXT

PNextlogoÉén plek voor onderzoek en innovatie op het gebied van parkinson

Heeft u de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme, zorgt u voor iemand met parkinson of behandelt u mensen met parkinson? ParkinsonNEXT biedt u een plek waar u gemakkelijk kunt meedenken of meedoen aan wetenschappelijk onderzoek en innovatieprojecten. Want wat is er nu mooier dan persoonlijk een initiatief uitkiezen wat helemaal past bij uw levensfase en behoefte om daar vervolgens een steentje aan bij te dragen?
 

Een stukje geschiedenis...

Kent u het ParkinsonNet panel nog? Een betrokken groep van parkinson ervaringsdeskundigen die bij allerlei projecten input leverden, testten en meedachten om de parkinsonzorg in Nederland te verbeteren. De zorg ontwikkelt zich in snel tempo, onderzoek en innovatie ook. Maar dat is onmogelijk zonder de inzet van deze groep mensen. Tijd dus om het panel naar een hoger niveau te tillen en in te spelen op deze ontwikkelingen. Tijd voor ParkinsonNEXT. 

Waarom ParkinsonNEXT?

Nederland is rijk aan tal van onderzoeken, projecten, initiatieven en ideeën op het gebied van parkinson.  Het aanbod is echter versnipperd en door het gebrek aan overzicht is de kans groot dat mensen niet op de hoogte zijn van lopende en nieuwe projecten. Tegelijkertijd is het lastig voor organisaties om enthousiaste deelnemers voor onderzoek of projecten te vinden.  Een gebrek aan voldoende of de juiste mensen kan van invloed zijn op de kwaliteit van onderzoek of de ontwikkeling van een innovatie. Vraag, aanbod en mensen samenbrengen op één plek is de oplossing, deze plek is ParkinsonNEXT.

Wat zijn de voordelen van ParkinsonNEXT?

Op www.parkinsonnext.nl vindt u een overzicht van lopende onderzoeken en innovatieprojecten. Is er een nieuw project dat aansluit bij uw persoonlijke profiel? Dan ontvangt u hier persoonlijk bericht over. Past het aanbod op dat moment niet bij uw situatie? Geen probleem, want uiteraard bent u degene die bepaalt. Daarnaast informeert ParkinsonNEXT deelnemers blijvend over alle lopende initiatieven en ontwikkelingen via nieuwsberichten op de website, social media, nieuwsbrieven en events.

Aanmelden

Bent u enthousiast geworden en wilt u bijdragen aan de best mogelijke parkinsonzorg? Klik dan hier om u aan te melden voor ParkinsonNEXT.

Zorgzoeker