Hero afbeelding

ParkinsonConnect

Nieuwe insteek ParkinsonConnect

In 2020 boog ParkinsonNet zich samen met de Parkinson Vereniging en bij ParkinsonNet aangesloten zorgverleners, met wie we nauw samenwerken, over de mogelijkheden en vooral ook de toekomst van ParkinsonConnect. Het verouderde systeem waar ParkinsonConnect toen op draaide, de wens van ParkinsonNetzorgverleners om het platform met name als samenwerkingstool te gebruiken en de wens van de Parkinson Vereniging om mensen met parkinson en naasten nog meer te verbinden maakte dat we een andere weg insloegen met ParkinsonConnect. We nemen u graag even mee.

ParkinsonConnect alleen nog voor ParkinsonNetzorgverleners

ParkinsonConnect is vanaf 1 oktober 2020 enkel nog te gebruiken als online samenwerkingstool en ontmoetingsplek voor zorgverleners die aangesloten zijn bij ParkinsonNet. Het is voor hen dé plek om inhoudelijk over zorgverlening te praten en samen te werken. Op die manier ondersteunen we zorgverleners online nog specifieker om kennis te vergaren en te delen met elkaar.

Lees hier meer over ParkinsonConnect voor ParkinsonNetzorgverleners.

Ontmoetingsplatform Parkinson Vereniging

Samen met de Parkinson Vereniging komen we met een mooie oplossing. Omdat we weten hoe waardevol het onderlinge contact en delen van ervaringen is. In 2020 werkten ook zij hard aan het uitbreiden van hun nieuwe website en ontmoetingsplatform/online community. Mét onder andere de mogelijkheid om openbaar blogs te delen, maar elkaar als leden ook binnen een afgeschermde omgeving te ontmoeten om ervaringen uit te wisselen.

Daar leest u hier meer over.

Nieuwe kansen

Voor iedereen de mogelijkheid en een mooie kans om nog beter met elkaar in contact te komen en ervaringen met een nieuw publiek binnen de parkinsonwereld te delen, denken wij. De Parkinson Vereniging nodigt u van harte uit om bij hen verder te gaan met het delen van mooie en persoonlijke verhalen. Of u nu al lid bent, lid wil worden of het niet bent.

Dank u wel

Rest ons niets meer dan u namens het hele ParkinsonNet team enorm te bedanken voor uw betrokkenheid, enthousiasme, inzet en vooral het delen van uw persoonlijke verhalen en ervaringen. We hadden nooit zoiets moois van ParkinsonConnect kunnen maken, zonder uw hulp. Dank u wel!