E-learning: nascholing in uw eigen tijd

ParkinsonNet heeft een aantal e-learnings ontwikkeld die bedoeld zijn als nascholing voor aangesloten zorgverleners. De e-learnings zijn online beschikbaar via uw ParkinsonNet Profiel, dus u kunt zelf bepalen wanneer u hieraan wilt deelnemen. Voor elke e-learning is accreditatie aangevraagd.

> Direct naar uw ParkinsonNet profiel

Toetsing

In de e-learnings wordt aan de hand van casussen en videobeelden informatie gegeven over de ziekte van Parkinson. Er kan getoetst worden aan de hand van pre-toetsen, post-toetsen en tussentijdse vragen. Sommige e-learnings bestaan uit meerdere modules; elke module duurt minimaal 45 minuten en maximaal 1,15 uur.

Doelgroep

E-learnings zijn beschikbaar voor alle zorgverleners die zijn aangesloten bij ParkinsonNet.

Aanbod en kosten

Een overzicht van de voor u beschikbare e-learnings vindt u via ons scholingsaanbod door uw discipline aan te geven. De kosten voor e-learnings varieren tussen de 50 euro en 100 euro, afhankelijk van de hoeveelheid modules.

> Direct zien welke e-learnings voor uw discipline beschikbaar zijn

Accreditatie

Voor elke e-learning is accreditatie aangevraagd. Op de informatiepagina's van de e-learnings, die per disciplinegroep te vinden zijn, staan vermeld hoeveel u kunt ontvangen. Houd er rekening mee dat u uw kwaliteitsnummer/BIG-nummer zelf dient te voeren in uw ParkinsonNet profiel. Zonder dit kwaliteitsnummer kunnen wij geen accreditatiepunten voor u aanvragen nadat u de e-learning succesvol heeft afgerond.

Aanmelden voor e-learning

Om u aan te melden voor een e-learning, dient u deel te nemen aan ParkinsonNet en in het bezit te zijn van een ParkinsonNet profiel. Om u aan te melden voor een e-learning dient u in te loggen in uw profiel met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

> Direct naar uw ParkinsonNet profiel

Als u bent ingelogd vindt u in uw profiel het tabblad 'E-learning'. Op deze pagina ziet u een overzicht van de beschikbare e-learnings en de e-learnings die u hebt aangeschaft. Bij de aankoop van een e-learning dient u direct te betalen met iDeal. Betalen per factuur is niet mogelijk.

Na betaling bent u definitief ingeschreven als cursist en gelden de Algemene scholingsvoorwaarden ParkinsonNet.

Zorgzoeker