Archief afbeelding

FAQ & Contact

Hier vindt u veelgestelde vragen en antwoorden met betrekking tot ParkinsonNet. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Waar kunnen we u mee helpen?

Kunnen mensen met parkinson en verwijzers mij wel vinden als ParkinsonNetzorgverlener?

Ja, na toelating registreert u de gegevens van uw behandellocatie in uw MijnparkinsonNet profiel. Deze informatie komt op de Parkinson Zorgzoeker te staan. Hier bent u te vinden als ParkinsonNetzorgverlener in opleiding.

Ik ben toegelaten maar kan een of meerdere dagen van de basisscholing niet aanwezig zijn, is dat een probleem?

Bent u tijdens (een van de) online colleges verhinderd, dan vervalt uw toelating. We geven geen toezeggingen voor volgend jaar, u kunt zich opnieuw aanmelden voor de interesselijst. Indien u dag twee of drie niet aanwezig bent, bent u verplicht deze het daarop volgende jaar in te halen. De kosten voor het inhalen worden naar rato berekend.

Rekenvoorbeeld: Stel inhalen van één praktijkdag; € 1310 ,-  / 4 * 1 = € 327 ,50

(De interactieve colleges worden gezien als één scholingsdag)

Let op: Pas na afronding van de gehele basisscholing en het accepteren van de deelnamevoorwaarden door in te loggen op MijnParkinsonNet bent u deelnemer van ParkinsonNet en mag u zich ParkinsonNetzorgverlener noemen.

Hoe meld ik mijzelf aan voor de basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener?

Om uzelf aan te melden voor de basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener selecteert u op de ‘Zorgverleners‘ op uw zorgdiscipline. U leest op deze pagina hoe u zich aanmeldt voor de basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener en hoe u vervolgens deelnemer blijft. Ook ziet u hier meer praktische informatie over de basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener.

Is de basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener geaccrediteerd?

Accreditatie voor de basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener wordt ieder jaar aangevraagd bij diverse partijen. Selecteer op de ‘Zorgverleners‘ pagina uw zorgdiscipline. U leest op deze pagina voor hoeveel punten de basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener voor uw zorgdiscipline is geaccrediteerd.

Uit hoeveel dagen bestaat de basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener?

Het aantal scholingsdagen varieert per zorgdiscipline. Selecteer op de ‘Zorgverleners‘ pagina uw zorgdiscipline. U leest op deze pagina uit hoeveel dagen de basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener voor uw zorgdiscipline bestaat.

Wat zijn de kosten van de basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener?

De kosten voor de basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener 2022 voor paramedici zijn nog niet bekend. Kijk voor de kosten van de basisscholing op de webshop.

Contact opnemen met ParkinsonNet

Kom bij ons langs

Reinier Postlaan 4
6525 GC Nijmegen
Ingang oost, Radboudumc
Route 914

Plan uw route