Archief afbeelding

FAQ & Contact

Hier vindt u veelgestelde vragen en antwoorden met betrekking tot ParkinsonNet. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Waar kunnen we u mee helpen?

Hoe meld ik mijzelf aan voor de basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener?

Om uzelf aan te melden voor de basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener selecteert u op de ‘Zorgverleners‘ op uw zorgdiscipline. U leest op deze pagina hoe u zich aanmeldt voor de basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener en hoe u vervolgens deelnemer blijft. Ook ziet u hier meer praktische informatie over de basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener.

Is de basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener geaccrediteerd?

Accreditatie voor de basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener wordt ieder jaar aangevraagd bij diverse partijen. Selecteer op de ‘Zorgverleners‘ pagina uw zorgdiscipline. U leest op deze pagina voor hoeveel punten de basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener voor uw zorgdiscipline is geaccrediteerd.

Uit hoeveel dagen bestaat de basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener?

Het aantal scholingsdagen varieert per zorgdiscipline. Selecteer op de ‘Zorgverleners‘ pagina uw zorgdiscipline. U leest op deze pagina uit hoeveel dagen de basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener voor uw zorgdiscipline bestaat.

Wat zijn de kosten van de basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener?

Meer informatie over de kosten van de basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener vindt u door op de ‘Zorgverleners‘ pagina uw zorgdiscipline te selecteren. U leest op deze pagina wat de kosten zijn voor uw zorgdiscipline.

Contact opnemen met ParkinsonNet

Kom bij ons langs

Reinier Postlaan 4
6525 GC Nijmegen
Ingang oost, Radboudumc
Route 914

Plan uw route