FAQ & Contact

Hier vindt u veelgestelde vragen en antwoorden met betrekking tot ParkinsonNet. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Archief afbeelding

Waar kunnen we u mee helpen?

Kan ik mijn deelname behouden wanneer ik wijzig van behandellocatie, werkgever en/of regio?

Deelname is persoonsgebonden, bij een verandering van werkgever of locatie blijft u indien u dit wilt, nog steeds deelnemer van ParkinsonNet. Registreer zo snel mogelijk de wijziging in uw MijnParkinsonNet profiel zodat u op de juiste plek vindbaar bent op de ParkinzonZorgzoeker. Inloggen in uw MijnParkinsonNetprofiel doet u hier. Eenmaal ingelogd past u onder “Behandellocatie(s)” eenvoudig uw gegevens aan. Binnen 24 uur zijn de wijzigingen zichtbaar. Indien u bij een wijziging van uw werklocatie(s) ook van regionaal netwerk verandert, registreren wij u in de juiste regio en geven wij u voor de nieuwe groep toegang op ParkinsonConnect. Ook ontvangt u van ons de gegevens van de desbetreffende regiocoördinator(en) om gemakkelijk contact te maken met uw nieuwe regionale netwerk.

Hoe schrijf ik een goede profieltekst?

Login op MijnParkinsonNet, klik op de ‘Gegevens aanpassen’ tegel en scroll naar het gedeelte ‘Parkinson Zorgzoeker’.

Hier ziet u een tekstveld waar u uw profieltekst invult.

Een goede profieltekst is een pakkende, persoonlijke tekst die u als zorgverlener omschrijft, eventueel aangevuld met relevante specialisaties en waar u werkt.

Hoe gaan jullie om met langdurige afwezigheid /zwangerschapsverlof?

Bent u langdurig afwezig of met zwangerschapsverlof en kunt u daardoor niet aan alle deelnamevoorwaarden voldoen dan vernemen wij dit graag. Bij de herregistratie wordt rekening gehouden met periode dat u niet werkzaam bent geweest indien wij hiervan tijdig op de hoogte zijn gesteld via informatie@parkinsonnet.nl. Samen met u kijken we naar een passende oplossing.

Ik kan niet vaak genoeg aanwezig zijn bij ParkinsonNet-bijeenkomsten, wat nu?

Deelnemen aan ParkinsonNet-bijeenkomsten is deel van de herregistratievoorwaarden. Aan hoeveel bijeenkomsten u deel moet nemen verschilt, kies op deze pagina uw discipline en kijken onder het kopje ‘Deelnemer blijven’ aan hoeveel bijeenkomsten u deel moet nemen.

Paramedici nemen ieder jaar deel aan minimaal drie ParkinsonNet bijeenkomsten. Hiervan zijn er twee multidisciplinair en één monodisciplinair. Lukt het u niet bij alle drie de bijeenkomsten aanwezig te zijn, dan heeft u eenmaal per jaar de mogelijkheid om voor één bijeenkomst een alternatief op te voeren. (Heeft u een alternatief bijgewoond en wilt u deze opvoeren? Vul dan dit formulier in). Aan het einde van het kalenderjaar heeft u deelgenomen aan:

  • Twee multi- en één monodisciplinaire ParkinsonNet-bijeenkomsten of;
  • Twee multidisciplinaire ParkinsonNet-bijeenkomsten en één alternatief of;
  • Een multi- en een monodisciplinaire ParkinsonNet-bijeenkomst en één alternatief.

Psychosociale zorgverleners, verpleegkundigen & verpleegkundig specialisten nemen ieder jaar deel aan minimaal twee multidisciplinaire ParkinsonNet bijeenkomsten. Lukt het u niet bij alle twee de bijeenkomsten aanwezig te zijn, dan heeft u eenmaal per jaar de mogelijkheid om voor één bijeenkomst een alternatief op te voeren. (Heeft u een alternatief bijgewoond en wilt u deze opvoeren? Vul dan dit formulier in). Aan het eind van het kalenderjaar heeft u deelgenomen aan:

  • Twee multidisciplinaire ParkinsonNet-bijeenkomsten of;
  • Één multidisciplinaire ParkinsonNet-bijeenkomst en één alternatief.
Wat is een uitsteljaar?

Wanneer u niet voldaan heeft aan de herregistratievoorwaarden, krijgt u de mogelijkheid om een uitsteljaar aan te vragen via informatie die u van ons ontvangt. Dit betekent dat u alsnog de mogelijkheid krijgt om aan alle deelnamevoorwaarden te voldoen voor het betreffende kalenderjaar en daarmee uw deelname behoudt.

Contact opnemen met ParkinsonNet

Kom bij ons langs

Reinier Postlaan 4
6525 GC Nijmegen
Ingang oost, Radboudumc
Route 914

Plan uw route