Archief afbeelding

FAQ & Contact

Hier vindt u veelgestelde vragen en antwoorden met betrekking tot ParkinsonNet. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Waar kunnen we u mee helpen?

Kan ik mijn deelname behouden wanneer ik wijzig van behandellocatie, werkgever en/of regio?

Deelname is persoonsgebonden, bij een verandering van werkgever of locatie blijft u indien u dit wilt, nog steeds deelnemer van ParkinsonNet. Registreer zo snel mogelijk de wijziging in uw MijnParkinsonNet profiel zodat u op de juiste plek vindbaar bent op de ParkinzonZorgzoeker. Inloggen in uw MijnParkinsonNetprofiel doet u hier. Eenmaal ingelogd past u onder “Behandellocatie(s)” eenvoudig uw gegevens aan. Binnen 24 uur zijn de wijzigingen zichtbaar. Indien u bij een wijziging van uw werklocatie(s) ook van regionaal netwerk verandert, registreren wij u in de juiste regio en geven wij u voor de nieuwe groep toegang op ParkinsonConnect. Ook ontvangt u van ons de gegevens van de desbetreffende regiocoördinator(en) om gemakkelijk contact te maken met uw nieuwe regionale netwerk.

Hoe gaan jullie om met langdurige afwezigheid /zwangerschapsverlof?

Wanneer u langdurig afwezig  of met zwangerschapverlof bent en daardoor niet aan alle eisen kunt voldoen houden wij daar rekening mee als wij hiervan tijdig op de hoogte worden gesteld via informatie@parkinsonnet.nl. We kijken dan samen naar een goede oplossing. Het jaar na uw verlof/afwezigheid verwachten we wel dat u volledig aan de voorwaarden voldoet.

Ik kan niet vaak genoeg aanwezig zijn bij de multidisciplinaire overleggen, wat nu?

Deelnemen aan ParkinsonNet bijeenkomsten is deel van de herregistratievoorwaarden. Aan hoeveel bijeenkomsten u deel moet nemen verschilt, kies op deze pagina uw discipline en kijken onder het kopje ‘Deelnemer blijven’ aan hoeveel bijeenkomsten u deel moet nemen.

Paramedici

Paramedici nemen ieder jaar deel aan minimaal drie ParkinsonNet bijeenkomsten. Hiervan zijn er twee multidisciplinair en één monodisciplinair. Lukt het u niet bij alle drie de bijeenkomsten aanwezig te zijn, dan heeft u eenmaal per jaar de mogelijkheid om voor één bijeenkomst een alternatief op te voeren. (Heeft u een alternatief bijgewoond en wilt u deze opvoeren? Vul dan dit formulier in). Aan het eind van het kalenderjaar heeft u deelgenomen aan:

  • Twee multi- en één monodisciplinaire ParkinsonNet bijeenkomsten of;
  • Twee multidisciplinaire ParkinsonNet bijeenkomsten en één alternatief of;
  • Een multi- en een monodisciplinaire ParkinsonNet bijeenkomsten en één alternatief.

Psychosociale zorgverleners, verpleegkundigen & verpleegkundig specialisten

Psychosociale zorgverleners, verpleegkundigen & verpleegkundig specialisten nemen ieder jaar deel aan minimaal twee multidisciplinaire ParkinsonNet bijeenkomsten. Lukt het u niet bij alle twee de bijeenkomsten aanwezig te zijn, dan heeft u eenmaal per jaar de mogelijkheid om voor één bijeenkomst een alternatief op te voeren. (Heeft u een alternatief bijgewoond en wilt u deze opvoeren? Vul dan dit formulier in). Aan het eind van het kalenderjaar heeft u deelgenomen aan:

  • Twee multidisciplinaire ParkinsonNet bijeenkomsten of;
  • Één multidisciplinaire ParkinsonNet bijeenkomst en één alternatief.
Wat is een uitsteljaar?

U krijgt tijdens het uitsteljaar de mogelijkheid om alsnog te voldoen aan de voorwaarden waaraan u eerder niet voldeed. Houd er rekening mee dat u tijdens het uitsteljaar ook aan de voorwaarden voor dat jaar moet voldoen.

Contact opnemen met ParkinsonNet

Kom bij ons langs

Reinier Postlaan 4
6525 GC Nijmegen
Ingang oost, Radboudumc
Route 914

Plan uw route