Archief afbeelding

FAQ & Contact

Hier vindt u veelgestelde vragen en antwoorden met betrekking tot ParkinsonNet. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Waar kunnen we u mee helpen?

Heb ik voor MijnParkinsonNet een wachtwoord nodig?

Wanneer u voor de eerste keer inlogt op MijnParkinsonNet wordt u gevraagd een wachtwoord aan te maken. Dit wachtwoord heeft u vervolgens niet meer nodig. U logt vanaf dat moment in met de eenmalige verificatiecode die u, telkens wanneer u inlogt, ontvangt op uw bij ParkinsonNet bekende e-mailadres.

Het lukt niet om in te loggen op MijnParkinsonNet

Het kan voorkomen dat u (nog) niet kan inloggen op MijnParkinsonNet. Wanneer u niet kan inloggen neemt u contact op met onze helpdesk. Zij helpen u graag verder met het inloggen op MijnParkinsonNet. Klik hier om contact op te nemen.

Wat is MijnParkinsonNet?

MijnParkinsonNet vervangt het oude ParkinsonNet Profiel dat u bereikte via login.parkinsonnet.nl. Op MijnParkinsonNet staan al uw persoonlijke gegevens zoals deze bij ParkinsonNet bekend zijn, uw behandellocaties die te zien zijn op de zorgzoeker en al uw gevolgde en geplande ParkinsonNet scholingen. Inloggen doet u via de ‘Inloggen’ knop bovenaan de pagina.

Contact opnemen met ParkinsonNet

Kom bij ons langs

Reinier Postlaan 4
6525 GC Nijmegen
Ingang oost, Radboudumc
Route 914

Plan uw route