Wij zijn het coördinatieteam

Het ParkinsonNet coördinatiecentrum wil iedere dag voor mensen met parkinson, hun naasten én zorgverleners het verschil maken. Daarin zijn we ambitieus, professioneel en innovatief. Maar bovenal werken we samen als één team, met onze collega’s door heel Nederland. Aangenaam!

Archief afbeelding
Thumbnail for Annelien Duits
“Meedenken en denken over het denken, maar behalve denken ook doen. Mijn ambitie is de psychosociale zorg nog beter op de kaart te zetten!”

Annelien Duits

Expert psychosociale zorg
Thumbnail for Anne-Marie Egbers
“Vanuit de helpdesk is het mijn doel goede ondersteuning te bieden aan de deelnemers van ParkinsonNet. Graag help ik u verder.”

Anne-Marie Egbers

Helpdeskmedewerker
Thumbnail for Anja van Baardewijk
´´Samen het verschil maken! De gepassioneerde collega’s van ParkinsonNet faciliteren, inspireren en ondersteunen, zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn en daarmee de ambities van ParkinsonNet helpen waarmaken. Dat geeft mij werkplezier.´´

Anja van Baardewijk

Teammanager
Thumbnail for Anneli Langbroek
"Zorgverleners en patiënten ondersteunen door wetenschap en praktijk te verbinden. Samen werken aan praktische inbedding van de meest recente evidence."

Anneli Langbroek

Projectmedewerker
Thumbnail for Annika Adolfs
"Ik hou van organiseren, alles van A tot Z regelen. Of het nou voor een kleine scholingsgroep is of een groot jaarcongres, mijn doel is om onze zorgverleners een inspirerende en zorgeloze dag te bezorgen."

Annika Adolfs

Congres- en scholingscoördinator
Thumbnail for Anoek van Rijn
"De wereld van de onderzoeker en die van mensen met parkinson samenbrengen om sneller tot meer kennis en betere behandelingen te komen."

Anoek van Rijn

Coördinator ParkinsonNEXT en functioneel beheerder
Thumbnail for Bas Bloem
"De zorg voor mensen met parkinson zo organiseren zoals je zélf begeleid zou willen worden, dat is mijn doel."

Bas Bloem

Directeur en bestuurslid
Thumbnail for Colin van der Heijden
"Het contact met mij is nooit ‘zomaar een gesprekje’! Het gaat er mij om hoe mensen met parkinson zich sociaal, in relatie tot anderen en instanties, verhouden buiten het ziekenhuis."

Colin van der Heijden

Coördinator en expert maatschappelijk werk
Thumbnail for Ellen Beerens
"Deelnemers van ParkinsonNet helpen met alle mogelijke vragen bij de helpdesk, ondersteuning bieden op financiën. Op deze wijze samen met collega's indirect bijdragen aan betere zorg voor mensen met parkinson, geeft mij energie en voldoening."

Ellen Beerens

Helpdesk- en financieel medewerker
Thumbnail for Emma Wennekes
"Organiseren, samenwerken en daarmee indirect bijdragen aan betere parkinsonzorg. Een mooie combinatie met een mooi doel, waar ik mij graag voor inzet!"

Emma Wennekes

Scholingscoördinator
Thumbnail for Esra Stuart
"Samen met zorgverleners en mijn collega’s zorgen dat mensen met parkinson de best mogelijke zorg ontvangen, ongeacht hun woonplaats, is een doel waar ik graag mijn bijdrage aan lever."

Esra Stuart

Projectmedewerker Parkinson Beter Thuis
Thumbnail for Florence Zonnenberg
"Altijd graag van dienst bij het ondersteunen van het bestuur."

Florence Zonnenberg

Management en bestuursondersteuning
Thumbnail for Hanneke Kalf
"Met de beste middelen verspreiden wat goede logopedische zorg is, ook in het buitenland."

Hanneke Kalf

Expert logopedie internationaal
Thumbnail for Hendriëtte Fasen
“Gedreven door passie, enthousiasme en positiviteit een baken zijn voor mensen met parkinson(isme). Daarnaast bijdragen aan passende multidisciplinaire netwerkzorg waarin verpleegkundig specialisten, (parkinson)verpleegkundigen en verzorgenden in care en cure blijvend het verschil maken.”

Hendriëtte Fasen

Coördinator en expert parkinsonverpleegkundige
Thumbnail for Herma Lennaerts
"Mensen met parkinson zijn in de late fase vaak kwetsbaar. Het verbeteren van die zorg, door onderzoek, richtlijnontwikkeling en het blijven stimuleren om de mens te blijven zien in plaats van de ziekte zijn mijn drijfveren."

Herma Lennaerts

Projectleider palliatieve zorg
Thumbnail for Ingrid Sturkenboom
"Ergotherapeuten wereldwijd de handvatten bieden om als teamplayers en met de juiste expertise mensen met parkinson te begeleiden in het optimaal kunnen deelnemen aan betekenisvolle activiteiten en rollen in het dagelijks leven."

Ingrid Sturkenboom

Expert ergotherapie internationaal
Thumbnail for Irma Jansen
"Streven naar de beste, persoonsgerichte zorg voor mensen met parkinson en betrokkenen. Waarbinnen ergotherapie gericht is op eigen regie en mogelijkheden in dagelijkse, betekenisvolle activiteiten. Natuurlijk in samenwerking met medebehandelaars."

Irma Jansen

Coördinator en expert ergotherapie
Thumbnail for Janna Maas
''Onderzoek, onderwijs en zorg kunnen niet zonder elkaar. Ik creëer graag de verbinding hiertussen om optimale logopedie te kunnen bieden aan mensen met parkinson.''

Janna Maas

Coördinator en expert logopedie & regioadviseur Midden-Nederland
Thumbnail for Karin Overbeek
“Goede voedingszorg voor mensen met parkinson; daar zet ik me met enthousiasme voor in! Mijn contacten met zorgverleners in de regio inspireren me om samen te werken aan de best mogelijke zorg.”

Karin Overbeek

Coördinator en expert diëtetiek & regioadviseur Noord-Nederland
Thumbnail for Maarten Nijkrake
"Zelf houd ik ontzettend veel van bewegen. Mensen met de ziekte van Parkinson daarom mogen helpen in de zoektocht naar oplossingen voor hun bewegingsproblemen vind ik uitdagend maar ook bijzonder dankbaar."

Maarten Nijkrake

Expert fysiotherapie internationaal
Thumbnail for Marieke Kerkhof
"Denken in mogelijkheden en oplossingen binnen het selectiebeleid en de procedure van herregistratie. De belangen van mensen met parkinson, het ParkinsonNet-beleid en zorgverleners staan hierin voor mij centraal."

Marieke Kerkhof

Coördinator selectie en herregistratie
Thumbnail for Marlies van Nimwegen
"Samen werken aan de best mogelijk zorg voor mensen met parkinson door onze kennis te delen, producten te ontwikkelen én te leren van al die bevlogen fysio- en oefentherapeuten die dagelijks dat stapje extra zetten. Daar krijg ik energie van!"

Marlies van Nimwegen

Coördinator en expert fysio- en oefentherapie
Thumbnail for Marten Munneke
“Een positieve invloed hebben op het leven van mensen met parkinson, ParkinsonNet-professionals en de mensen die bij ons iedere dag vol passie aan het werk zijn. Dat drijft mij!”

Marten Munneke

Directeur en bestuurslid
Thumbnail for Maxime Steppe
“Als regioadviseur ondersteun ik de regionale netwerken in Zuid-Nederland. Ik ben er trots op hoe zorgverleners in de regio met elkaar samenwerken om de zorg voor mensen met parkinson te verbeteren.”

Maxime Steppe

Projectleider en regioadviseur Zuid-Nederland
Thumbnail for Milou Dekkers
''Heldere teksten om alle ParkinsonNet-zorgverleners van informatie te voorzien. Mooie verhalen over hoe we de parkinsonzorg samen blijven verbeteren. Ik schrijf ze graag, want wat we samen bereiken, mag de hele wereld weten!''

Milou Dekkers

Communicatiemedewerker
Thumbnail for Nanette Nab
"Ik kijk graag naar de mogelijkheden die er zijn om volop deel te nemen aan de maatschappij. Ook als je parkinson hebt!"

Nanette Nab

Projectmedewerker Parkinson & Werk
Thumbnail for Pieter van den Haak
''Technologie niet als doel op zich, maar zó inzetten dat de zorg er beter van wordt. Dat is waar ik me voor inzet.''

Pieter van den Haak

Adviseur innovatie & ICT
Thumbnail for Renate Jimmink
"Samen de krachten bundelen! In een team met gepassioneerde collega’s werken aan de uitvoering van (bij)scholingen van ParkinsonNet-zorgverleners. Ieder vanuit zijn/haar specialisatie, hoe mooi is dat!"

Renate Jimmink

Scholingscoördinator
Thumbnail for Ronald Lolkema

Ronald Lolkema

Bestuurslid
Thumbnail for Roos de Valk
"Het van dichtbij meemaken van de ziekte geeft een gouden randje aan het feit dat ik me mag inzetten voor de mens met parkinson(isme). Onze krachten bundelen voor hen vind ik iets heel moois!"

Roos de Valk

Coördinator verpleegkundigen en verzorgenden
Thumbnail for Sanne Bouwman
"Het verschil maken in de parkinsonzorg. Dat motiveert mij elke dag om iedereen die leeft met parkinson te sterken met informatie en onze specialistische netwerkzorg en de prachtige producten van ParkinsonNet op de kaart te zetten."

Sanne Bouwman

Marketing en communicatieadviseur
Thumbnail for Seher Ocal
"We zijn een hechte groep van mensen die iets heel moois bouwen. Met z’n allen leveren we een grote bijdrage aan de beste mogelijke zorg voor mensen met parkinson. Als financieel controller breng ik orde in de financiën en dat doe ik met veel plezier."

Seher Ocal

Controller
Thumbnail for Selma de Wit
"Met collega’s uitzoeken wat werkt: “Heb je al…? Kan je misschien...? Lukt het om…? Wat als…?” En daarna met de antwoorden gerichter verder om de parkinsonzorg te kunnen verbeteren. Dat is wat mij drijft!"

Selma de Wit

Projectleider parkinsonzorg in verpleeghuizen
Thumbnail for Stef Kaal
''Zorgverleners en mensen met parkinson online met elkaar in contact brengen en voorzien van de meest up-to-date informatie via een laagdrempelige en benaderbare manier. Zo draag ik mijn steentje bij aan betere parkinsonzorg.''

Stef Kaal

Functioneel- en communitybeheerder
Thumbnail for Ted Smits
Samen kennis delen, producten ontwikkelen en van elkaar leren om zo optimale zorg voor mensen met parkinson te bieden. Zorgen doe je samen, daar word ik blij van!

Ted Smits

Projectleider
Thumbnail for Tjitske Boonstra
''Passende zorg is inclusieve zorg! Ik zet me ervoor in om de zorg voor alle mensen met parkinson te optimaliseren, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of opleidingsniveau.''

Tjitske Boonstra

Projectleider diversiteit en inclusiviteit
Thumbnail for Wilfred van der Maas
"Patiëntenzorg combineren met onderwijs, ontwikkeling en beleid is bijzonder leuk en inspirerend! De gedrevenheid en de sfeer binnen het coördinatiecentrum geven mijn werk als coördinator fysio- en oefentherapie een extra boost!"

Wilfred van der Maas

Coördinator en expert fysio- en oefentherapie

Werken bij ParkinsonNet? Bekijk onze vacatures