Afbeelding voor Promotiemateriaal

Promotiemateriaal

Als aangesloten zorgverlener bent u trots op uw expertise en deelname. Dat wilt u vast ook uitdragen en laten zien in uw praktijk. Een overzicht van de mogelijkheden die daaraan bijdragen, vindt u hier.

PN Magazine – bestellen en bekijken

Een prachtig magazine, vol met verhalen over mensen die leven met parkinson, voorbeelden van de zorg die u als ParkinsonNetzorgverlener biedt uit de praktijk én de diverse ondersteuning en initiatieven die ParkinsonNet u biedt. Fijn leesvoer voor in uw praktijk dus.

Bestel hier gratis PN Magazine >

Bekijk PN Magazine hier online:

Gevelbordje – uw deelname zichtbaar aan de muur

Profileer uzelf als ParkinsonNet zorgverlener en laat met het officiële gevelbordje zien dat u deelneemt aan ParkinsonNet. U bevestigt het bordje eenvoudig aan de muur of deur op een plek waar het voor iedere bezoeker zichtbaar is.

Na het afronden van de basisscholing ontvangt u persoonlijk uw bordje. Wilt u er nog een bestellen? U betaalt € 10,- administratiekosten per gevelbordje. Voor dit bedrag ontvangt u het gevelbordje in bruikleen voor de duur van uw deelname aan ParkinsonNet.

Bestel het gevelbordje via dit contactformulier >

10 Tips voor goede parkinsonzorg – folder

Een filmpje met 10 basistips over goede parkinsonzorg, speciaal voor mensen die nog niet goed weten wat parkinson(isme) precies is, wordt ondersteund door een handige folder. Wilt u deze bestellen en overhandigen aan naasten, mantelzorgers of andere zorgverleners?

Bestel de folder >

Bekijk de folder >

Algemene ParkinsonNet folder

Uw patiënten laten zien wat de meerwaarde van een ParkinsonNetzorgverlener is en waar ze die kunnen vinden? Leg de algemene folder in uw wachtruimte.

Bestel de folder >

Promotiepakket

Meer weten over u zichzelf profileert als ParkinsonNetzorgverlener, bijvoorbeeld met een voorbeeld persbericht? Op ParkinsonConnect staat voor aangesloten zorgverleners een promotiepakket in uw regiogroep dat u een eind op weg helpt.

Bekijk het promotiepakket >