Afbeelding voor Ik wil een scholing volgen

Ik wil een scholing volgen

Vergroot uw kennis, volg een ParkinsonNet scholing! Van theoretische kennis tot praktische oefeningen. Voor iedere aangesloten discipline bieden we boeiende scholingsdagen aan.

Hoe het werkt?

  1. Neem een kijkje bij het actuele scholingsaanbod
  2. Schrijf u in
  3. We heten u van harte welkom op de scholing van uw keuze

Voor expert door experts

Alleen parkinsonexperts ontwikkelen de scholingen van ParkinsonNet. Dat maakt dat ze naadloos aansluiten op uw opleiding tot ParkinsonNetzorgverlener en veel verdieping bieden. Of u nu fysio- of oefentherapeut, diëtist, maatschappelijk werker of apotheker bent, ParkinsonNet biedt voor ieder type zorgverlener een interessante scholing aan. En het mooie is, u past de leerstof direct toe in uw praktijk.

ParkinsonNet komt naar u toe

Een eigen multidisciplinair team? Een mooie ruimte beschikbaar? Voldoende animo in de regio om gezamenlijk een scholing te volgen? In overleg bieden we veel van onze scholingen ook incompany aan. U volgt de scholing samen met aangesloten collega zorgverleners. Goed voor de samenwerking én dicht bij u in de buurt! Geïnteresseerd in een incompany scholing? Neem dan contact op.

Geen ParkinsonNetzorgverlener? Geen probleem!

Ook als u geen ParkinsonNetzorgverlener bent heeft u keuze uit een aantal ParkinsonNet scholingen. Bekijk hier het huidige scholingsaanbod voor niet aangesloten zorgverleners.

ParkinsonNet is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

In het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs kunnen instellingen zich inschrijven die voldoen aan de kwaliteitscode van opleidingsinstituten. Opname in dit register is gekoppeld aan een kwalitatieve audit van de instelling.

De scholingen van ParkinsonNet scoren goed op de aandachtsgebieden:

  • Betrouwbaarheid
  • Zorgvuldigheid
  • Rechtszekerheid
  • Redelijkheid
  • Kenbaarheid

ParkinsonNet is een gecertificeerde kwaliteitsgerichte stichting, dat vrijgesteld is van BTW heffing voor het uitvoeren van scholingen.

Scholingsvoorwaarden

Bekijk hier onze scholingsvoorwaarden.