Afbeelding voor Ik wil een scholing volgen

Ik wil een scholing volgen

Vergroot uw kennis, volg een ParkinsonNet scholing! Van theoretische kennis tot praktische oefeningen. Voor iedere aangesloten discipline bieden we boeiende scholingsdagen aan.

Hoe het werkt?

  1. Neem een kijkje bij het actuele scholingsaanbod
  2. Schrijf u in
  3. We heten u van harte welkom op de scholing van uw keuze

Voor experts, door experts

Alleen parkinsonexperts ontwikkelen de scholingen van ParkinsonNet. Dat maakt dat ze naadloos aansluiten op uw opleiding tot ParkinsonNetzorgverlener en veel verdieping bieden. Of u nu fysio- of oefentherapeut, diëtist, maatschappelijk werker of apotheker bent, ParkinsonNet biedt voor ieder type zorgverlener een interessante scholing aan. En het mooie is, u past de leerstof direct toe in uw praktijk.

Geen ParkinsonNetzorgverlener?

Ook als u geen ParkinsonNetzorgverlener bent heeft u keuze uit een aantal ParkinsonNet scholingen. Bekijk hier het huidige aanbod en let op de scholingen waar rechtsboven het logo niet staat.
Voor verzorgenden bieden we op dit moment geen incompany trainingen aan. Zodra hier weer ruimte voor is communiceren we dit op onze communicatiekanalen. 

Scholingsvoorwaarden

Bekijk hier onze scholingsvoorwaarden.

ParkinsonNet is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

In het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs schrijven instellingen zich in die voldoen aan de kwaliteitscode van opleidingsinstituten. Opname in dit register is gekoppeld aan een kwalitatieve audit van de instelling.

ParkinsonNet is een gecertificeerde, kwaliteitsgerichte stichting, dat vrijgesteld is van btw-heffing voor het uitvoeren van scholingen.