Afbeelding voor Voordelen voor deelnemers

Voordelen voor deelnemers

Als ParkinsonNet zorgverlener geeft u uw patiënten de beste parkinsonzorg. Daarnaast heeft het deelnemen aan ParkinsonNet de volgende voordelen:

Samen werken aan betere parkinsonzorg

Parkinson behandelt u niet alleen. Bij deze complexe ziekte zijn veel verschillende soorten zorgverleners betrokken. Samen met deze gemotiveerde mensen werkt u aan de beste parkinsonzorg in uw ParkinsonNet regio.

Persoonlijk profiel op de Parkinson Zorgzoeker

Als ParkinsonNetzorgverlener heeft u een persoonlijk profiel op de Parkinson Zorgzoeker. Op de Parkinson Zorgzoeker vinden patiënten en naasten snel een in parkinson gespecialiseerde zorgverlener en vinden zorgverleners direct een collega zorgverlener.

Unieke scholingen

ParkinsonNet ontwikkelt samen met experts uit het hele land scholingen op het gebied van parkinsonzorg. Deelnemers van ParkinsonNet hebben bijvoorbeeld toegang tot de scholing ‘Schrijven bij parkinson’. Bekijk hier het actuele scholingsaanbod.

Inhoudelijke ondersteuning

Zit u met een vraag of wilt u tips over een behandeling? De landelijke ParkinsonNet experts staan voor u klaar!

Kennis delen en ervaringen uitwisselen

ParkinsonNet deelnemers krijgen toegang tot exclusieve groepen op ParkinsonConnect waar vooraanstaande wetenschappers en experts bloggen over de laatste ontwikkelingen en onderzoeken op het gebied van parkinsonzorg. ParkinsonConnect is hét online platform waar zowel zorgverlener als mensen met parkinson kennis en ervaringen uitwisselen.

Voorop in innovatie

Ligt uw hart naast de zorg ook bij innovatie en onderzoek? Deelname aan ParkinsonNet voorziet u hierin door ParkinsonNEXT, de plek waar vraag en aanbod voor onderzoek samenkomen. Daarnaast houden we u persoonlijke op de hoogte over innovatie en onderzoek via ParkinsonConnect en de nieuwsbrief.